Praca Licencjacka z literatury USA - brak pomysłu

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

Praca Licencjacka z literatury USA - brak pomysłu

Postautor: abcdef » 24 gru 2007, 20:08

probuje napisac prace z literatury amerykanskiej i nie mam pomyslu o czym napisac

wczesniej probowalem cos o niewolnictwie ale wszystko okazywalo sie za obszerne

pozniej o podejsciu bialego spoleczenstwa do czarnego czlowieka ale nie mam koncepcji jakich 2 tytulow uzyc zeby poruszyc ten problem i co dokladnie w nim opisac

ogolnie w pracy tej trzeba poruszyc jeden problem opisany w dwoch ksiazkach

Kombinowalem wymyslic jakis temat powiazany z NATIVE SON ale nie wyszlo

Moze macie jakies inne pomysly o czym napisac prace

wolalbym zeby ksiazki(chociaz jedna) byly tlumaczone na polski bo zawsze bedzie mi latwiej zrozumiec o co chodzilo w danej ksiazce i z czyjąs pomocą to napisac

Jesli ktos ma pomysl niech napisze

Do 12 stycznia musze napisac 20 stron pracy i nie wiem czy mi sie uda

Pomozcie
abcdef

Re: Praca Licencjacka z literatury USA - brak pomysłu

Postautor: xeo » 29 gru 2007, 19:53

Nie czytało się książ…ek to się nie wie co w literaturze piszczy ;)
No, ale kiedyś trzeba zacząć http://www.angielski.edu.pl/lektury_na_filologie/

Mogę Ci wymyślić jakieś tematy z literatury, ale obawiam się, ż…e lepiej będzie jak będziesz pisać o czymś o czym czytałeś i wiesz gdzie tego czegoś szukać i co waż…niejsze będziesz potrafił "lać wodę" na ten temat przez kilkadziesiąt stron pracy licencjackiej. Trzeba być oczytanym ż…eby brać się za pracę z literatury.

ok, ż…eby nie było to napiszę kilka tematów choć nie wiem co Cię interesuje:
Obraz bohatera romantycznego w literaturze amerykańskiej na podstawie...
Relacja matka-córka / sługa-pan / biały-czarny w literaturze amerykańskiej na podstawie...
Motywy fantastyczne/paranormalne (potwory, duchy itp) w literaturze... i ich wpływ na...

Pozdrawiam
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Re: Praca Licencjacka z literatury USA - brak pomysłu

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 3:20

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken