witam,
ja rowniez mialam i mam problemy z wyborem tematu mojej pracy.
Studiuje w Londynie, jestem na drugim roku i za tydzien musze oddac project proporsal form, (zeby mogli przydzielic mnie do odpowiedniego 'promotora'),
PP musi zawierac title of proposed dissertation and aim and objectives. hmmm..
pomyslu na temat szukam juz od jakiegos czasu, (..)bylo wiele opcji, ktore wykluczylam..poniewaz chce skoncentrowac sie na pracy, ktorej pisanie bedzie mi sprawialo przyjemnosc...
language and gender to temat ktory zawsze mnie interesowal ale nie jestem pewna czy ide w dobrym kierunku...
moj temat pracy to Factors Influencing the Educational Performance of Males and Famales in School ...moge to tez polaczyc z... and their Initial Destinations after Leaving School
chce skoncentrowac sie na Key Stage 2 & 3, czyli dzieciaczkach w wieku od 7 do 14.
to co szalenie mnie interesuje to boys' and girls' participation and achivement in school, a to dlatego iz coraz czesciej chlopcy osiagaja slabe wyniki on basic literacy tests i maja problemy zeby ukonczy high school
moje pytania to: czy to wszystko ma sens???
czy jest ktos kto moglby lub chcialby pomoc mi polaczyc to wszystko?
plan mojej pracy......please.... potrzebuje jakies bazy i wiem ze rozjasni mi sie w glowce
co moge tu jeszcze zbadac..wynalezc...zalozyc??
czy moze to wszystko to totalan klapa i mam pojsc w innym kierunku???
nie ma nikogo kto moglby mi pomoc:-(
przemocno przepraszam za ten haos...ale wlasnie to dzieje sie teraz w mojej glowie!!!
PRZEMOCNO WDZIECZNA
M.