authentic materials - licencjat

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

authentic materials - licencjat

Postautor: wildwind » 11 maja 2008, 19:55

Witam
Mam problem z jednym z rozdziałow mojej pracy o authentic materials. Temat rozdziału to The use of authentic materials in the classroom. Mój Pan promotor kaze tutaj podac konkretne zastosowanie tych materiałów. To jest jeszcze czesc teoretyczna. Mam podrozdzialy w których bede opisywac piosenki, internet, gazety itd - tzn ich konkretne zastosowanie. Kazde do innego podrozdzialu oczywiscie. Wiem ze to jest niby proste ale mam jakies zacmienie - jak mam podac te konkretne przyklady zastosowania tych materialów ?? Dodam ze plusy i minusy, dlaczego stosujemy itd - to wszystko mam w innym rozdziale.
Prosze o pomoc w nakresleniu mi tego rozdziału :) z góry dziekuje
wildwind

Re: authentic materials - licencjat

Postautor: xeo » 02 cze 2008, 22:24

Moż…e mu chodzi o konkretne podanie jakie umiejętności (i w jaki sposób) moż…na rozwijać pracując z danym typem materiału. Najlepiej dopytaj promotora.
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Re: authentic materials - licencjat

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 6:38

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken