Krk czy Rzeszów?

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

Krk czy Rzeszów?

Postautor: Kamciu$ » 04 lip 2009, 2:19

Witam:) Jestem tegoroczną maturzystką i bardzo chciałabym w przyszłości studiować filologie ang. Jednak nie moge podjąc deyzjii gdzie byłoby łatwiej. Zastanawiam się nad Krk(UP )lub Rzeszowem (UR). Wydaje mi się, ż…e poziom w Krk jest nieco wyż…szy, ale też… nie chciałabym odpaść po 1 roku. Dlatego prosze o opinię osoby które studiowały lub studjują na tych uczelniach, czy rzeczewiście tak cież…ko je ukonczyć. Z góry Dziękuje za informacje:) pzdr:)
Kamciu$

Re: Krk czy Rzeszów?

Postautor: Becket » 05 lip 2009, 18:33

jeśli jesteś dobra z angielskiego to studia w tym kierunku nie powinny być dla Ciebie trudne. Jeśli język jest twoją pasją to samo studiowanie powinno byc dla Ciebie przyjemne.
Becket

Postautor: Becket » 05 lip 2009, 18:35

to co napisałem zabrzmiało troche jak przykazania :spoko: ale uwierz mi nie jest tak trudno jak masz chęci!
Becket

Postautor: Kamciu$ » 05 lip 2009, 22:36

Dziękuje Ci bardzo za te słowa :) naprawde podniosły mnie na duchu :)Czasem trzeba usłyszec cos takiego, aby moc isc do przodu:) pozdrawiam serdecznie:)
Kamciu$

Postautor: Becket » 07 lip 2009, 5:00

Nie ma za co dziękować ;)

ps. sam złoż…yłem papiery na obydwie uczelnie :spoko: , ż…ycze trafnego wyboru uczelni! Pozdrawiam.
Becket

Postautor: Kamciu$ » 07 lip 2009, 15:19

to moze sie sptk w pazdzierniku:) powodzenia w rekrutacjii!!:)
Kamciu$

WSEH/ College The Top

Postautor: ekhm87 » 03 wrz 2009, 16:47

moż…esz próbować na WSEH tam się dostaniesz bez problemu ale aby skończyć musisz się pouczyć.. i to dość sporo ;)
ekhm87

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 16:25

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken