Plan pracy oraz 1 dzial

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

Plan pracy oraz 1 dzial

Postautor: Friend » 23 sty 2010, 23:22

Witam,
Temat mojej pracy to: " Acculturation and second language proficiency of Polish immigrants living in Belgium and Germany. Do piatku musze oddac plan pracy oraz 3-5 stron pracy, zeby zaliczyc seminarium na tym semestrze. Postanowilem, ze te 3-5 srton to bedzie moj Chapter I: Theoretical background:
1.1 Definicja akulturacji
1.2. modele akulturacji

Mam kilka pytan:
1. Czy jest to dobry pomysl na Chapter I ?
2. Czy dopisac cos jeszcze do Chapter I ?
3. Czy nie brakuje definicji z czesci jezykowej mojej pracy (second language proficiency) np. definicja second language acquisition, a moze ta definicja znajdzie sie w innym dziale czy w ogole jej nie umieszczac ?

Pozdrawiam
Friend

Poprawiony post

Postautor: Friend » 23 sty 2010, 23:38

Witam,
Temat mojej pracy to: " Acculturation and second language proficiency of Polish immigrants living in Belgium and Germany. Do piatku musze oddac plan pracy oraz 3-5 stron pracy, zeby zaliczyc seminarium na tym semestrze. Postanowilem, ze te 3-5 srton to bedzie moj Chapter I: Theoretical background:
1.1 Definicja akulturacji
1.1.1 modele akulturacji
?? 1.2 Definicja second language acquisition ??

Mam kilka pytan:
1. Czy jest to dobry pomysl na poczatek Chapteru I ?
2. Czy ma to mniej wiecej tak wygladac ?
3. Czy nie brakuje definicji z czesci jezykowej mojej pracy (second language proficiency) np. definicja second language acquisition, a moze ta definicja znajdzie sie w innym dziale czy w ogole jej nie umieszczac ?

Pozdrawiam
Friend

Re: Plan pracy oraz 1 dzial

Postautor: xeo » 23 sty 2010, 23:46

1. Moż…e być.
2. Zacznij pisać o akulturacji i zobaczysz ile Ci tego wyjdzie. Jeśli nie osiągniesz 5 stron to coś dołoż…ysz o przyswajaniu języka.
3. Tym się narazie nie przejmuj, będziesz miał cały plan pracy to gdzieś tę definicję wciśniesz.
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Postautor: Friend » 24 sty 2010, 1:04

Bardzo Ci dziekuje Xeo
Friend

Postautor: vlord » 14 cze 2022, 0:42

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken