Witam
Mam do sprzedania za kilka złotych materialy/ksiazki/ ze studiow - filologia angielska- zainteresowanych proszę o kontakt na maila : szajana@wp.pl
KSERA:
1. J. Łaciński - Podręcznik do lektoratów szkół wyż
szych
Oktawiusz Jurewicz Lidia Winniczuk Janina Żuławska - 8zł
2. English phonetics for Poles
A resource book for learners and teachers.
Włodzimierz Sobkowiak
Poznań 2001 - 6zł
3. English Phonology: an introduction.
Heinz J. Giegerich
Cambridge University Press 1992 - 6zł
4. Ways to language
Barbara Lewandowska - Tomaszczyk
Łódź 2002 - bez bindowania - 6 zł
5. English Phonetics and phonology
A practical course 3rd edition
Peter Roach Cambridge 2002 - bez bindowania, z moimi notatkami 6zł
6. Outline of American Literature by Kathryn Van Spankeren - wydruk, bez zbindowania - 5 zł
7. Podstawy translatoryki
Grzegorz Ojcewicz
Gdańsk 1991 - 6zł
8. Sabine Bernau ADHD u dorosłych - 6zł
9. Jak ż
yć z ADHD - nadpobudliwość z zaburzeniami uwagi w świietlne najnowszych badań. Poznań 2001 - 6zł
10. ADHD in adults: a psychological guide to practice. Bramham, J. and S. Young. 2007 - 8 zł
11. Clinicians’ guide to adult ADHD: assessment and intervention. Teeter Ellison, A. and S. Goldstein (eds.) - 8zł
12. Butross, S. 2007. Understanding attention deficit hyperactivity disorder. - 6zł
Ceny książ
ek to orientacyjne ceny jakie zapłaciłam za ksero.
Pisałam prace licencjacka pt "Elementy gotyckie w adaptacjach filmowych na podstawie opowiadania „Upadek domu Usherów” Edgara Allana Poe." Mogę odsprzedać materiały/ksera artykułów itp.
Mam też
materiały potrzebne do napisania pracy magisterskiej na temat ADHD u dorosłych (oczywiście w języku angielskim ) Liczne artykuły, książ
ki w PDFie..m.in.
13. Lovecky, D.V. 2004. Different minds. Gifted children with AD/HD, Asparger Syndrome, and other learning deficits.
Zainteresowanych proszę o kontakt na mail.
Pozdrawiam.