teaching english + body language

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

teaching english + body language

Postautor: licencjat2011 » 15 paź 2010, 1:34

Teaching English to young learners with the help
of various forms of body language.
Co proponujecie do planu pracy? Jakie książ…ki mi się przydają?

Pozdrawiam serdecznie!
licencjat2011

Re: teaching english + body language

Postautor: kowell » 17 paź 2010, 22:32

Witam.

Szukam tematu do pracy licencjackiej i tak spojrzałem na ten i chyba nie do końca go rozumiem. Chodzi o body language nauczyciela?
kowell

Postautor: xeo » 20 paź 2010, 7:11

Raczej autorowi chodziło o TPR.
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Postautor: licencjat2011 » 28 paź 2010, 4:58

dokładnie, chodzi o uż…ycie metody TPR w nauczaniu.

czy moż…na prosić XEO o pomoc?
licencjat2011

Postautor: licencjat2011 » 05 lis 2010, 5:43

pierwszy rozdział to psychologia dziecka - czy moż…na prosić Xeo o pomoc w ułoż…eniu planu pierwszego rozdziału? bardzo prosze o pomoc :)
licencjat2011

Postautor: licencjat2011 » 05 lis 2010, 5:45

temat poprawnie brzmi: teaching english to primary school students with the help of various forms of body language
licencjat2011

prośba

Postautor: licencjat2011 » 11 mar 2011, 5:15

czesc!

to znowu ja :) pierwszy rozdział mam napisany i odnosi się on do opisu young learners (cognitive, emotional and social development). Aktualnie pracuję nad drugim rozdziałem (też… teoria) i muszę napisać w nim coś o body language, metodach w których się je stosuje itp. Pilnie proszę o pomoc, o rozpisanie o czym warto napisać w II rozdziale.

Dzięki serdeczne.
licencjat2011

Postautor: vlord » 14 cze 2022, 6:39

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken