scarlett.94 pisze:Hej w tym roku wybieram się na obóz językowy do GB lub na Maltę. Zastanawiam się na biurem ATAS, ale lepiej znać jakąś opinie . Kto z Was był i jakie wraż enia?
slomiss pisze:nie znam tej szkoły, nie jest chyba na rynku od dawna a to juz jest dzwonek ostrzegawczy. Tak naprawdę w wawie jest pare dobrych szkół, które są od dluzszeo czasu na rynku i to powinno byc glownym kryterium ich wyboru
martynaks pisze:Byłam na kursie językowym w tamtym roku w Londynie, właśnie z ATASem, w tym roku zresztą jadę ponownie. Kurs zorganizowany super - nie dość, ż e duż o się nauczyłam, szkoła naprawdę rewelacyjna, to jeszcze sporo pozwiedzałam. Zupełnie inna nauka języka niż normalnie w szkole.
Co do organizacji kursu tez nie mogę złego słowa powiedzieć - wszystko na tip top, biuro naprawdę profesjonalne. Zakwaterowanie było u przemiłej rodziny.
gość 2012 pisze:slomiss pisze:nie znam tej szkoły, nie jest chyba na rynku od dawna a to juz jest dzwonek ostrzegawczy. Tak naprawdę w wawie jest pare dobrych szkół, które są od dluzszeo czasu na rynku i to powinno byc glownym kryterium ich wyboru
To dobrze, ż e nie znasz tej szkoły, bo to wcale nie jest szkoła językowa!
To jest agencja turystyczna, która współpracuje z najlepszymi szkołami w Lodnynie i w Europie.
Nie wiem, co masz na myśli o byciu dłuż szy czas na rynku... specjalnie sprawdziłem - atas jest od 1989 r. - wg mnie to wystarczająco długo
dobrego dnia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości