Hej wszystkim, a ja chcialam powiedziec, ze w 100% odpowiada mi szkola ORANGE, przede wszystkim zawsze trzeba dokladnie czytac umowy przed podpisaniem, niektorzy przeczytaja niedokladnie, a potem sa tego typu problemy.
Mowicie, ze kurs multimedialny mozna nabyc i na wlasna reke sie uczyc, no swietny pomysl, ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze trudno sie nam samym zmotywowac do dzialania, wiec jesli juz sie zaplaci to wiadomo, ze sie korzysta, bo szkoda tej kasy.
Ja w ORANGE robie juz kolejny poziom i jestem zadowolona zarowno z lekcji multimedialnych, gdzie we alsnym tepie przerabiam material, uczac sie za kazdym razem nowych slowek, jak i z lekcji z lektorami, ktore motywuja mnie do mowienia po angielsku i dzieki nim nabieram plynnosci w gadaniu po ang, a takze moge sie zorientowac jakie mam braki w nauce.
Owszem, mozna jak piszecie wziac sobie lekcje prywatne lektorem, ale ja potrzebuje miec potem jakis papierek, ze ukonczylam kurs, a po lekcjach prywatnych czegos takiego nie otrzymam.
Jedno jest pewne, zeby sie nuaczyc jezyka potrzebna jest systematycznosc, wytrwalosc, chec do nauki, niezaleznie do jakiej szkoly sie chodzi.
Ja uwazam, ze ORANGE jest dobra szkola, ale kazdy ma inne potrzeby i kazdy jest inny, wiec nie wszystkim moze pasowac system nauczania oferowany przez ta szkole.
W kazdym razie pozdrawiam i zycze wszystkim sukcesow w uczeniu sie angielskiego