jakub21 pisze:Zgadza się znajomość języka dobrym poziomie minimum B2 to w dzisiejszych czasach konieczność
stockmart pisze:Mam spore doświadczenie w kursach prowadzonych w Warszawie przez English For You, chodziłam kilka lat temu na B2, pamiętam jak koleś z Australii fajnie prowadził część konwersacyjną. Waż ne, ż e nauka w tej szkole to nie tylko aspekt języka, ale takż e moż liwość zapoznania się z kulturą danego kraju, teraz mam zajęcia z gościem z USA i mogę sporo się dowiedzieć o tym kraju, grupki są małe. Obecnie chodzę na kurs na poziomie C1- advanced. English For You to zdecydowanie szkoła z klimatem, szczególnie w klubiku dyskusyjnym podczas dodatkowych konwersacji.
impend pisze:Dopiero ostatni zdałam sobie sprawę jak bardzo waż ny jest angielski, kumpel z angielskim dostał awans , a ja nie
impend pisze:Dopiero ostatni zdałam sobie sprawę jak bardzo waż ny jest angielski, kumpel z angielskim dostał awans , a ja nie
1malik12 pisze:Atmosfera to oczywiście waż na rzecz, aby czuć się dobrze podczas kursu
impend pisze:Jeż eli pytasz był na poziomie C1
dash2 pisze:Pozwolę przyłączyć się do dyskusji, pomimo, ze w Warszawie jest zdecydowanie bardzo duż o szkół angielskiego z mojego oczywiście subiektywnego punktu widzenia zajęcia w English For You są stosunkowo ciekawym rozwiązaniem, miałam okazję przygotowywać się właśnie w tej szkole do egzaminu na studiach. Czas spędzony w tej szkole był dobrą inwestycją. Polska lektorka bardzo poprawiła moje zaległości gramatyczne, natomiast Native Frank sprawił,ż e zaczęłam nieco lepiej mówić. Atmosfera i obsługa klienta na wysokim poziomie. Ogólnie polecam
poller pisze:Zapisałam się właśnie na kurs językowy do szkoły TFLS w Warszawie. Przy zapisie dostałam drugi kurs gratis!!!. Więc jak ktoś szuka jakiejś mega okazji, to właśnie w TFLS jest teraz suuuper promocja, ż e jak zapiszesz się teraz na kurs, to dostajesz drugi kurs z innego języka darmowo.
unpin pisze:Koleż anka ostatnio podpowiedziała mi kurs w English For You w Warszawie, bardzo zależ ało jej na zdaniu CAE, wiem, ż e zaliczyła. Ja chodzę do tej szkoły jeszcze krótko, ale podoba mi się system tej szkoły. Mają profesjonalnie wyposaż one sale w tablice interaktywne.
edu6 pisze:dla każ dego waż ne jest cos innego. Ja stawiam na efekty i wybrałam szkołę TFLS. Chcę zdać egzaminy więc poszłam do szkoły która mi to gwarantuje.
1Jarek1 pisze:To fakt, ż e English For You dysponuje dobrą kadrą, chodziłem do tej szkoły jeszcze w liceum, pamiętam jak przygotowywałem się tam do matury, było bardzo dobrze. Po paru ładnych latach wróciłem do tej szkoły, gdyz chcę zmienić pracę, robię sbie kurs konwersacyjny na B2, jest sporo mówienia
gaga223 pisze:Polecam TFLS. Mają teraz super promocję. Zapisałam się na angielski i dostałąm kurs włoskiego w gratis.
Wiola Terlecka pisze:Znam Franka z English for You, to rzeczywiście bardzo dobry Native, bardzo fachowe podejście do słuchacza
Hans1 pisze:Uczestniczyłem w kursie angielskiego W English for You, zajęcia były bardzo urozmaicone, bardzo zależ ało mi na komunikacji, gdyż przygotowywałem się do stypendium w USA. Miałem fajny kurs, gdyż polska lektorka za wszelką cene starała się poprawić i wprowadzić gramatykę natomiast Native zgrzewał nas do mówienia, czasami wykorzystywano zajecia multimedialne z tablicami interaktywnymi
anak11 pisze:w każ dej szkole są lepsi i gorsi lektorzy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości