aranzer pisze:Pierwszy mój lektor był średni, ale drugi jest super i dzięki niemu mogę polecić tę szkołę, bo moż na się ciekawie uczyć
Jestem na tak dwoma rękami...
aranzer pisze:Pierwszy mój lektor był średni, ale drugi jest super i dzięki niemu mogę polecić tę szkołę, bo moż na się ciekawie uczyć
balbin pisze:Mi się pierwsza lektorka świetna trafiła drugi lektor w sumie też daje radę. Lubię eksperymentować i poznawać nowych ludzi.
j_janek pisze:witam jako tegoroczny maturzysta
orientujecie sie, czy w tej szkole mozna pocwiczyc speaking pod katem maturalnym? tak na szybko, przez tydzien? chodzi o to, ze ta rozmowa ma konkretny schemat, ktory by mi zalezalo sobie utrwalic jeszcze przez ten tydzien
czwinka pisze:english-by-phone ostatnio pomogło mi przełamać swoje bariery w mówieniu, dlatego mogę polecić jak najbardziej.
siali pisze:Mniej więcej podobnie
FabiolaUK1797 pisze:hej! niestety też mam z tym wielki problem. angielskiego uczę się od kilku lat, bardzo duż o rozumiem, ale jak przychodzi do odezwania się to wychodzi kali mieć kali być. niestety nie wiem jak to zmienić :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości