polite pisze:Polecam odwiedzić stronkę , taki ranking , szkoła do której chodzę Długi Język na wysoko tu jest
http://www.ocenwszystko.pl/r501,najleps ... zawie.html
polite pisze:Polecam odwiedzić stronkę , taki ranking , szkoła do której chodzę Długi Język na wysoko tu jest
Magda Tymińska pisze:Zgadzam się bardzo waż ne wybierać firmy , które długo funkcjonują na rynku. W moim przypadku jeż eli chodzi o Warszawę rzetelną firmą jest szkoła English For You. Działają bardzo długo i od lat oferują dobrze sprawdzoną metodę nauki, zajęcia prowadzone zarówno przez polskiego lektora i anglojęzycznego na wszystkich poziomach zaawansowania. Przeszłam tam kilka poziomów od A1 do B1 i zawsze były zajęcia dzielone. Polski lektor - gramatyka, Native - konwersacja
Radekx pisze:Ja z kolegą chodzę do TFLS na włoski. Mogę polecić.
agas34 pisze:Też chodziłam na włoski do TFLS. Dostałam go w gratisie bo zapisałam sie na kurs do FCE.Radekx pisze:Ja z kolegą chodzę do TFLS na włoski. Mogę polecić.
Wiolunia11 pisze:Ja akurat jestem zainteresowana kursem w English For You, gdyż przede wszystkim zależ y mi na konwersacjach i mówieniu. Z tego co się orientuje od znajomych na ty głównie się skupiają. Osobiście jeszcze nie chodziłam i rozważ am osobiście jeszcze WSc
Wiolunia11 pisze:Ja akurat jestem zainteresowana kursem w English For You, gdyż przede wszystkim zależ y mi na konwersacjach i mówieniu. Z tego co się orientuje od znajomych na ty głównie się skupiają. Osobiście jeszcze nie chodziłam i rozważ am osobiście jeszcze WSc
donaldy pisze:Jak ktoś chce nauczyć się włoskiego to polecam szkołę TFLS. Fajny lektor, ciekawie prowadzi zajęcia.
kuska pisze:Ciekawy artykuł dotyczący nauki języka angielskiego ukazał się ostatnio w Onet pl . Wypowiada się przedstawiciel English For You, szkoły do której chodzę.
Miło sobie coś takiego przeczytać.
http://ciekawe.onet.pl/aktualnosci/szko ... tykul.html
Widać, ż e to dobra szkoła, skoro biorą ich zdanie pod uwagę w tak poważ nym portalu
gotem pisze:a jest jeszcze ta promocja w TFLS z drugim językiem gratis? Chętnie bym się zapisałaagas34 pisze:Też chodziłam na włoski do TFLS. Dostałam go w gratisie bo zapisałam sie na kurs do FCE.Radekx pisze:Ja z kolegą chodzę do TFLS na włoski. Mogę polecić.
polite pisze:polite pisze:Polecam odwiedzić stronkę , taki ranking , szkoła do której chodzę Długi Język na wysoko tu jest
Radekx pisze:Ja z kolegą chodzę do TFLS na włoski. Mogę polecić.
kryska11 pisze:Ja od lat uczę się wykorzystując rózne programy mulimedialne i dobrze mi idzie
sleepy4 pisze:a ja wybrałam hiszpański jako drugi, gratisowy język. Przyda mi sie na wakacjach...Radekx pisze:Ja z kolegą chodzę do TFLS na włoski. Mogę polecić.
Karol MAlinski pisze:Bardzo zależ ało mi na szkole, która umotywuje mnie do pracy. Mam ogromny problem z mobilizacją do nauki. Trafiłem w zeszły roku do warszawskiej English for You, oprócz zajęć skupionych rzeczywiście na mówieniu z róż nymi Nativami miałem sporo testów weryfikujących mój poziom. Ogromnym plusem English For You jest super wystrój ich klubiku, kafejki dyskusyjnej. Moż na tam jak w knajpce pogadać sobie z róż nymi Nativami, ogromny plus. Dają przy tym herbatkę i ciasteczka. Atmosfera szkoły the best
kryska11 pisze:Ja od lat uczę się wykorzystując rózne programy mulimedialne i dobrze mi idzie
sisulu pisze:Ja zdecydowanie jeśli chodzi o Warszawskie szkoły nauki języka angielskiego polecam http://www.bs-ict.pl/ naprawdę świetni lektorzy i bardzo fajna atmosfera. Wszystko spokojnie i na luzie, bez ż adnego ciśnienia i nie potrzebnego stresu:)
polite pisze:polite pisze:Polecam odwiedzić stronkę , taki ranking , szkoła do której chodzę Długi Język na wysoko tu jest
rodrigez11 pisze:A ja polecam szkołę TFLS sam tam chodzę i jestem bardzo zadowolony. Mają dobrych lektorów, niskie ceny.
mioddoo pisze:Ponieważ zmierzam poprawić się w konwersacjach zamierzam zapisać się akurat do English For You, podoba mi się, oprócz polskiego lektora jest Native i te warsztaty, brzmi ciekawie. Po semestrze zobaczymy jakie będą efekty
sparte pisze:Chodziłam do kilku szkół językowych w Warszawie. Obecnie chodzę do szkoły TFLS i jestem pierwszy raz zadowolona z wyboru. Wreszcie trafiłam na prawdziwą szkołę.
11kosa11 pisze:sparte pisze:Chodziłam do kilku szkół językowych w Warszawie. Obecnie chodzę do szkoły TFLS i jestem pierwszy raz zadowolona z wyboru. Wreszcie trafiłam na prawdziwą szkołę.
Nic dodać nic ująć razem z English For You Tfls to dobra szkoła w Stolicy
zibbii pisze:Ja korzystam właśnie w ten sposób, chodzę na kurs, ale takż e uczę się z
EuroPlus+ Angielski, polecam ten program
sonika pisze:ja mam w domu ten program. Prawie nowy, bo az raz byl uzywany. Chetnie odsprzedam. Bo zdecydowanie wolę angielski w szkole
arkanoego pisze:Atmosfera podczas zajęć ma ogromne znaczenie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości