aangle pisze:Wydaje mi sie jednak, ż e np Lingwista to znana firma w Wawie, zresztą bardzo dobra
Stara poczciwa szkoła mnie podoba się bardzo, choć czasami lekko jak za PRL
aangle pisze:Wydaje mi sie jednak, ż e np Lingwista to znana firma w Wawie, zresztą bardzo dobra
spider007 pisze:Wiek nie ma znaczenia zapisz się do TFLS. Polecam tę szkołę.
anaka1 pisze:Ktoś chce dobrze nauczyć się angielskiego, bez problemowo moż e wykupić sobie kursik w English For You, szkoła dobrze ogarnięta, spoko cenowo, ale przede wszystkim jednak dobra i sprawdzona od lat kadra, szkoła stawia tylko na angielski, dodatkowe gratis konwersacje utrzymane są w specjalnej atmosferze, kawiarence English For You, warto sobie zerknąć na ich stronkę i zobaczyć w jak fajnej atmosferze jest to utrzymane
uczeń43 pisze:Wybór szkół jest zdecydowanie duż y, chcę wybrać szkołę angielskiego, która pomoż e mi podciągnąć gramatykę i mówienie. Będę chciał przygotowywać się do egzaminu Cambridge. Które placówki są warte polecenia i pieniędzy.
irminka2 pisze:
Jakich polecacie lektorów do CAE w English For You, gdyż mam zamiar zapisać się do tej szkoły, gdyż maja wysoką zdawalność i metodę z tymi Nativami do spółki z polskim lektorami od gramatyki
sercówka pisze:zapis do speak up był strzalem w 10 koleż eńska atmosfera, sporo moich znajomych też tam poszło, więc jest jeszcze lepiej. przekazywanie wiedzy na duuuż y plus
Alicja35 pisze:spider007 pisze:Wiek nie ma znaczenia zapisz się do TFLS. Polecam tę szkołę.
Zgadzam się! TFLS to super szkoła. Ja też późno wzięłam się za naukę angielskiego, ale w TFLS panuje miła atmosfera. Lektorzy są bardzo przyjemni. Duż o nauczyłam się w tej szkole.
wiool pisze:sercówka pisze:zapis do speak up był strzalem w 10 koleż eńska atmosfera, sporo moich znajomych też tam poszło, więc jest jeszcze lepiej. przekazywanie wiedzy na duuuż y plus
Oczywiście są osoby zadowolone ze Speak Upu, to duż a szkoła w Polsce
bluetka pisze:Zapisałam sie do szkoły mając 32 lata. Było mi wstyd ze inni potrafią a ja nie. We wsi gdzie sie wychowałam nie było angielskiego tylko rosyjski. Teraz przeprowadziłam sie do Piaseczna a pracuje w Warszawie. Ciezko miałam ze znalezieniem pracy bo wszyscy wymagają znajomosci angielskiego nie rosyjskiego. Po namowach męza zapisalam się do szkoły TFLS. Jestem zadowolona. Juz potrafię porozmawiac i ucze sie gramatyki. Mam fajną grupę bo 5 osób. Ludzie mający podobny problem co ja czyli brak znajomosci angielskiego. Nikt sie nie smieje. Wszyscy sobie pomagamy. Polecam Kazdemu szkołę TFLS.Alicja35 pisze:spider007 pisze:Wiek nie ma znaczenia zapisz się do TFLS. Polecam tę szkołę.
Zgadzam się! TFLS to super szkoła. Ja też późno wzięłam się za naukę angielskiego, ale w TFLS panuje miła atmosfera. Lektorzy są bardzo przyjemni. Duż o nauczyłam się w tej szkole.
korkios pisze:Analizując wybór szkoły językowej zawsze podchodzę do sprawy dość precyzyjnie, porównuje oferty , opinie , ceny. Lubię wiedzieć czego mam w sumie się jednak spodziewać. Idąc śladem siostry trafiłem Do English For You i ogarnąłem język. Kiedyś uczyłem się niemieckiego nie wierzyłem, ze uda się już coś zrobić z angielskim. Zapisałem się na angielski. Zachęciło mnie to ż e zajęcia robi i polski lektor, gdyż daje jednak wsparcie gramatyczne, jakoś to trochę przygotowuje do zajec z Nativem. Kurs okazał się ciekawy, a grupka czaderska i zgrana. Miło wspominam kurs, teraz mieszkam w Gdyni i moż e kiedyś otworzą oddział English For You i tu
adder11 pisze:Dobra szkoła to taka, która jest długo na rynku i najlepiej jak naucza tylko jednego konkretnego języka
river2 pisze:Mało osób i dobrze dobrana grupa jest wazna. Tez takie obawy miałam. Dobra szkoła, lektor musi być bo bez tego będzie cięż ko. Należ y wybierać sprawdzone szkoły istniejące długo ż eby mieć pewność ż e za chwilę dana szkoła nie zamknie się a pieniądze będą wpłacone...bluetka pisze:Zapisałam sie do szkoły mając 32 lata. Było mi wstyd ze inni potrafią a ja nie. We wsi gdzie sie wychowałam nie było angielskiego tylko rosyjski. Teraz przeprowadziłam sie do Piaseczna a pracuje w Warszawie. Ciezko miałam ze znalezieniem pracy bo wszyscy wymagają znajomosci angielskiego nie rosyjskiego. Po namowach męza zapisalam się do szkoły TFLS. Jestem zadowolona. Juz potrafię porozmawiac i ucze sie gramatyki. Mam fajną grupę bo 5 osób. Ludzie mający podobny problem co ja czyli brak znajomosci angielskiego. Nikt sie nie smieje. Wszyscy sobie pomagamy. Polecam Kazdemu szkołę TFLS.Alicja35 pisze:spider007 pisze:Wiek nie ma znaczenia zapisz się do TFLS. Polecam tę szkołę.
Kaassia pisze:Ze szkół w których się uczyłam najbardziej podoba mi się w Trainwell na Bemowie. Zajęcia odbywają się z bardzo dobrym native speaker. Dobierają program nauczania do indywidualnych potrzeb. Nauka idzie naprawdę szybko,efektywnie i w miłej atmosferze.
koloo pisze:Ja to mam zaufanie do szkół, które są dłuż ej na rynku
marko23 pisze:Nie warto wybierać szkół, które oferują kursy w zbyt licznych grupach, ja tak trafiłem
oottr pisze:Małe grupki to jednak muszą być i basta
gader pisze:Lekcje on line to fajnie organizuje Rapid English
izzy33 pisze:Jednak wolę kontakt face to face
magnuss4 pisze:Doświadczenie pokazuje, ze na rynku pracy liczy się rzeczywiście certyfikat, to dzisiaj warto mieć to CAE, zawsze to ułatwia zdobycie pracy, wiem po sobie słałem miliony CV i nic, ale dopiero jak zdałem egzamin po kursie w English For You zaczęli mnie wówczas zapraszać na róż ne spotkania i po jakimś czasie dostałem prace. Sam kurs prowadzony dobrze, wszystkie struktury omówione, nie mam nic do zarzucenia polskiemu lektorowi i mojemu Amerykaninowi. Niewiele mi zabrakło do A, ale mimo to polecam English For You
lewisss pisze:W konwersacjach jeż eli chodzi o Warszawę, według mnie prym wiedzie English For You, bardzo fajne są kursy konwersacyjne, prowadzą je Native Speaker, przygotowują materiały wykorzystując prasę i materiały z anglojęzycznych stron www. Nie tylko człowiek wzbogaca słownictwo i wymowe, ale zwyczjnie moż na dowiedzieć się róż nych ciekawych spraw o świecie. Chodziłem zarówno na kurs ogólny, gdzie jest trochę gramatyki, ale takż e na konwersacyjny do English For You
maggiel5 pisze:Certyfikat z dobrej szkoły to podstawa. A szkoła to najlepiej z akredytacja. Tylko takie tak faktycznie certyfikaty mają jakies znaczenie . Wiem ż e TFLS to oferuje wiec ja bez zastanowienia sie zapisalam . W tym momencie jestem juz po awansie i wiem ze to mi pomoglo.river2 pisze:Mało osób i dobrze dobrana grupa jest wazna. Tez takie obawy miałam. Dobra szkoła, lektor musi być bo bez tego będzie cięż ko. Należ y wybierać sprawdzone szkoły istniejące długo ż eby mieć pewność ż e za chwilę dana szkoła nie zamknie się a pieniądze będą wpłacone...bluetka pisze:Zapisałam sie do szkoły mając 32 lata. Było mi wstyd ze inni potrafią a ja nie. We wsi gdzie sie wychowałam nie było angielskiego tylko rosyjski. Teraz przeprowadziłam sie do Piaseczna a pracuje w Warszawie. Ciezko miałam ze znalezieniem pracy bo wszyscy wymagają znajomosci angielskiego nie rosyjskiego. Po namowach męza zapisalam się do szkoły TFLS. Jestem zadowolona. Juz potrafię porozmawiac i ucze sie gramatyki. Mam fajną grupę bo 5 osób. Ludzie mający podobny problem co ja czyli brak znajomosci angielskiego. Nikt sie nie smieje. Wszyscy sobie pomagamy. Polecam Kazdemu szkołę TFLS.Alicja35 pisze:spider007 pisze:Wiek nie ma znaczenia zapisz się do TFLS. Polecam tę szkołę.
wikktoor pisze:Moż liwość kontaktu z róż nymi odmianami języka angielskiego, nieoceniona sprawa
pontiac33 pisze:maggiel5 pisze:Certyfikat z dobrej szkoły to podstawa. A szkoła to najlepiej z akredytacja. Tylko takie tak faktycznie certyfikaty mają jakies znaczenie . Wiem ż e TFLS to oferuje wiec ja bez zastanowienia sie zapisalam . W tym momencie jestem juz po awansie i wiem ze to mi pomoglo.river2 pisze:Mało osób i dobrze dobrana grupa jest wazna. Tez takie obawy miałam. Dobra szkoła, lektor musi być bo bez tego będzie cięż ko. Należ y wybierać sprawdzone szkoły istniejące długo ż eby mieć pewność ż e za chwilę dana szkoła nie zamknie się a pieniądze będą wpłacone...bluetka pisze:Zapisałam sie do szkoły mając 32 lata. Było mi wstyd ze inni potrafią a ja nie. We wsi gdzie sie wychowałam nie było angielskiego tylko rosyjski. Teraz przeprowadziłam sie do Piaseczna a pracuje w Warszawie. Ciezko miałam ze znalezieniem pracy bo wszyscy wymagają znajomosci angielskiego nie rosyjskiego. Po namowach męza zapisalam się do szkoły TFLS. Jestem zadowolona. Juz potrafię porozmawiac i ucze sie gramatyki. Mam fajną grupę bo 5 osób. Ludzie mający podobny problem co ja czyli brak znajomosci angielskiego. Nikt sie nie smieje. Wszyscy sobie pomagamy. Polecam Kazdemu szkołę TFLS.Alicja35 pisze:spider007 pisze:Wiek nie ma znaczenia zapisz się do TFLS. Polecam tę szkołę.
Ja wybrałem TFLS sugerując się rankingami i opinią znajomych. Oto linki
http://www.speak-point.pl/
http://www.ocenwszystko.pl/r501,najlepsza-szkola-jezykow-obcych-w-warszawie.html[/url]
kiotoot pisze:Tu przyznaję, ze jeż eli szukamy szkoły która nauczy nas angielskiego nie tylko od strony gramatycznej, ale w uż yciu podczas konwersacji to ja polecę z czystym sumieniem właśnie English For You, pierwsze dwa semestry w tej szkole to kursy z naciskiem na mówienie ( korzystałem takż e z warsztatów dyskusyjnych z nativami), ostatni kurs to już egzamin CAE, zdałem dobrze, zresztą jak chodzisz na zajęcia i przykładasz się w kursie to trudno oblać. English FOr you ma wysoki odsetek osób, które zdały ten egzamin.
Są takż e wysoko w raningach w necie
http://opinie-o-szkolach.warszawa.pl/wa ... warszawie/
kolec44 pisze:Dla mnie liczy się zdawalność egzaminów. A słyszałąm ż e w TFLS-ie mają najwyż sząpontiac33 pisze:maggiel5 pisze:Certyfikat z dobrej szkoły to podstawa. A szkoła to najlepiej z akredytacja. Tylko takie tak faktycznie certyfikaty mają jakies znaczenie . Wiem ż e TFLS to oferuje wiec ja bez zastanowienia sie zapisalam . W tym momencie jestem juz po awansie i wiem ze to mi pomoglo.river2 pisze:Mało osób i dobrze dobrana grupa jest wazna. Tez takie obawy miałam. Dobra szkoła, lektor musi być bo bez tego będzie cięż ko. Należ y wybierać sprawdzone szkoły istniejące długo ż eby mieć pewność ż e za chwilę dana szkoła nie zamknie się a pieniądze będą wpłacone...bluetka pisze:Zapisałam sie do szkoły mając 32 lata. Było mi wstyd ze inni potrafią a ja nie. We wsi gdzie sie wychowałam nie było angielskiego tylko rosyjski. Teraz przeprowadziłam sie do Piaseczna a pracuje w Warszawie. Ciezko miałam ze znalezieniem pracy bo wszyscy wymagają znajomosci angielskiego nie rosyjskiego. Po namowach męza zapisalam się do szkoły TFLS. Jestem zadowolona. Juz potrafię porozmawiac i ucze sie gramatyki. Mam fajną grupę bo 5 osób. Ludzie mający podobny problem co ja czyli brak znajomosci angielskiego. Nikt sie nie smieje. Wszyscy sobie pomagamy. Polecam Kazdemu szkołę TFLS.Alicja35 pisze:spider007 pisze:Wiek nie ma znaczenia zapisz się do TFLS. Polecam tę szkołę.
http://www.ocenwszystko.pl/r501,najlepsza-szkola-jezykow-obcych-w-warszawie.html[/url]
jaaakaa pisze:kiotoot pisze:Tu przyznaję, ze jeż eli szukamy szkoły która nauczy nas angielskiego nie tylko od strony gramatycznej, ale w uż yciu podczas konwersacji to ja polecę z czystym sumieniem właśnie English For You, pierwsze dwa semestry w tej szkole to kursy z naciskiem na mówienie ( korzystałem takż e z warsztatów dyskusyjnych z nativami), ostatni kurs to już egzamin CAE, zdałem dobrze, zresztą jak chodzisz na zajęcia i przykładasz się w kursie to trudno oblać. English FOr you ma wysoki odsetek osób, które zdały ten egzamin.
Co tam, jak na angielski to warto pomknąć do ENglish For you, człowiek nauczy się mówic , a to jest najważ niejsze
wikktoor pisze:Moż liwość kontaktu z róż nymi odmianami języka angielskiego, nieoceniona sprawa
piegusek88 pisze:Mnie przekonali. Mam baardzo dobrą ofertę -wynegocjowałam specjalne warunki. Mam 4 osoby w grupie i fajną lektorkę.kolec44 pisze:Dla mnie liczy się zdawalność egzaminów. A słyszałąm ż e w TFLS-ie mają najwyż sząpontiac33 pisze:maggiel5 pisze:Certyfikat z dobrej szkoły to podstawa. A szkoła to najlepiej z akredytacja. Tylko takie tak faktycznie certyfikaty mają jakies znaczenie . Wiem ż e TFLS to oferuje wiec ja bez zastanowienia sie zapisalam . W tym momencie jestem juz po awansie i wiem ze to mi pomoglo.river2 pisze:Mało osób i dobrze dobrana grupa jest wazna. Tez takie obawy miałam. Dobra szkoła, lektor musi być bo bez tego będzie cięż ko. Należ y wybierać sprawdzone szkoły istniejące długo ż eby mieć pewność ż e za chwilę dana szkoła nie zamknie się a pieniądze będą wpłacone...bluetka pisze:Zapisałam sie do szkoły mając 32 lata. Było mi wstyd ze inni potrafią a ja nie. We wsi gdzie sie wychowałam nie było angielskiego tylko rosyjski. Teraz przeprowadziłam sie do Piaseczna a pracuje w Warszawie. Ciezko miałam ze znalezieniem pracy bo wszyscy wymagają znajomosci angielskiego nie rosyjskiego. Po namowach męza zapisalam się do szkoły TFLS. Jestem zadowolona. Juz potrafię porozmawiac i ucze sie gramatyki. Mam fajną grupę bo 5 osób. Ludzie mający podobny problem co ja czyli brak znajomosci angielskiego. Nikt sie nie smieje. Wszyscy sobie pomagamy. Polecam Kazdemu szkołę TFLS.Alicja35 pisze:spider007 pisze:Wiek nie ma znaczenia zapisz się do TFLS. Polecam tę szkołę.
idylaaa1 pisze:jaaakaa pisze:kiotoot pisze:Tu przyznaję, ze jeż eli szukamy szkoły która nauczy nas angielskiego nie tylko od strony gramatycznej, ale w uż yciu podczas konwersacji to ja polecę z czystym sumieniem właśnie English For You, pierwsze dwa semestry w tej szkole to kursy z naciskiem na mówienie ( korzystałem takż e z warsztatów dyskusyjnych z nativami), ostatni kurs to już egzamin CAE, zdałem dobrze, zresztą jak chodzisz na zajęcia i przykładasz się w kursie to trudno oblać. English FOr you ma wysoki odsetek osób, które zdały ten egzamin.
Co tam, jak na angielski to warto pomknąć do ENglish For you, człowiek nauczy się mówic , a to jest najważ niejsze
Szkoła nastawiona na kwestię dogadywania się, nie dziwi mnie, ze są wysoko oceniani
wekareka pisze:Tez tak mysle. Mają ciekawą ofertę wakacyjnąpiegusek88 pisze:Mnie przekonali. Mam baardzo dobrą ofertę -wynegocjowałam specjalne warunki. Mam 4 osoby w grupie i fajną lektorkę.kolec44 pisze:Dla mnie liczy się zdawalność egzaminów. A słyszałąm ż e w TFLS-ie mają najwyż sząpontiac33 pisze:maggiel5 pisze:Certyfikat z dobrej szkoły to podstawa. A szkoła to najlepiej z akredytacja. Tylko takie tak faktycznie certyfikaty mają jakies znaczenie . Wiem ż e TFLS to oferuje wiec ja bez zastanowienia sie zapisalam . W tym momencie jestem juz po awansie i wiem ze to mi pomoglo.river2 pisze:Mało osób i dobrze dobrana grupa jest wazna. Tez takie obawy miałam. Dobra szkoła, lektor musi być bo bez tego będzie cięż ko. Należ y wybierać sprawdzone szkoły istniejące długo ż eby mieć pewność ż e za chwilę dana szkoła nie zamknie się a pieniądze będą wpłacone...bluetka pisze:Zapisałam sie do szkoły mając 32 lata. Było mi wstyd ze inni potrafią a ja nie. We wsi gdzie sie wychowałam nie było angielskiego tylko rosyjski. Teraz przeprowadziłam sie do Piaseczna a pracuje w Warszawie. Ciezko miałam ze znalezieniem pracy bo wszyscy wymagają znajomosci angielskiego nie rosyjskiego. Po namowach męza zapisalam się do szkoły TFLS. Jestem zadowolona. Juz potrafię porozmawiac i ucze sie gramatyki. Mam fajną grupę bo 5 osób. Ludzie mający podobny problem co ja czyli brak znajomosci angielskiego. Nikt sie nie smieje. Wszyscy sobie pomagamy. Polecam Kazdemu szkołę TFLS.Alicja35 pisze:spider007 pisze:Wiek nie ma znaczenia zapisz się do TFLS. Polecam tę szkołę.
eor11 pisze:Ja akurat bardzo dobre wraż enia mam po kursach w English for You, prawdziwa szkoła angielskiego i tylko angielskiego. Ilość fanów na FAcebook świadczy, ze to spora szkoła i popularna w Warszawie 20.000 fanów- najwięcej w Polsce. Same kursy nic dodać , nic ująć Zarówno polscy lektorzy i native speakers w tej szkole to elita.
Ten ich Face jest bardzo dynamiczny, sporo ciekawych spraw z angielskim i po angielsku
www.facebook.com/englishforyoupl
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości