Nauka w szkole Fresh-English

Opinie i komentarze nt. szkół językowych.

Nauka w szkole Fresh-English

Postautor: kasik86 » 06 cze 2013, 15:37

Witam Was. Przyjaciółka poleciła mi szkołę Fresh-English i chciałam Was spytać, czy ktoś moż…e już… korzystał z usług tej szkoły i mógłby się wypowiedzieć co do jakości przeprowadzanych zajęć i podejścia do klienta. Każ…da wypowiedź kogoś kto miał doświadczenie z tą szkołą będzie mile widziana. Chcę trafić do jak najlepszej szkoły, dlatego proszę o Waszą pomoc!

http://www.fresh-english.pl
kasik86
newbie

Re: Nauka w szkole Fresh-English

Postautor: BialasRadek » 08 cze 2013, 13:01

Witaj Kasiu,
Korzystam od miesiąca z usług tej szkoły, więc myślę ż…e mogę się wypowiedzieć. Jeśli chodzi o obsługę klienta jest bardzo w porządku. Nauczyciele rozumieją, ż…e czasem moż…e nam coś wypaść i nie ma problemów z przełoż…eniem zajęć. W kwestii jakości zajęć ci꿅ko mi się wypowiedzieć, ponieważ… naukę angielskiego zacząłem 3 miesiące temu. Tak czy siak w ciągu 2 miesięcy chcę zdać PET i mój nauczyciel stwierdził, ż…e spokojnie się wyrobie z materiałem.
Polecam spróbować darmowej lekcji, to dobra okazja by sprawdzić czy szkoła będzie nam odpowiadać.
BialasRadek

Re: Nauka w szkole Fresh-English

Postautor: marti1207 » 12 cze 2013, 11:45

Zapisałam się na kurs 5 miesięcy temu. Musiałam skończyć po odbyciu 20 godzin zajęć, ponieważ… w pracy doszło mi mnóstwo obowiązków. Na szczęście teraz jest już… luźniej i myślę nad powrotem na zajęcia. Czy ktoś się orientuje czy w tej szkole doszło do jakichś powaznych zmian? Wtedy nauka bardzo mi się podobała, ale wole się upewnić czy nadal ludzie są tak zadowoleni. Nie przysługuje mi już… lekcja próbna, dlatego pytam Was. Choć moż…e mogłabym napisać do biura z prośbą o drugą lekcję próbną, ponieważ… juz byłam ich klientką.
marti1207

FreshEnglish

Postautor: Sebasti » 15 wrz 2013, 21:52

Witam,
Jako, ż…e zaczął się rok szkolny, potrzebuje pouczyć się trochę angielskiego, ż…eby nie zawalić matury i znajomy polecił mi własnie tę szkołę. Co o niej sądzicie? Interesują mnie zwłaszcza informację na temat lektorów. Czy są w porządku? Czy dam radę nauczyć się z nimi w 4 miesiące do FCE z poziomu PET? Każ…de info się przyda!
Sebasti

lJzZKJpRAFpty

Postautor: Yogesh » 05 lut 2014, 14:01

153Thanks for some other great post. Where else may just anyone get that type of imoarnftion in such an ideal method of writing? I have a presentation subsequent week, and I am at the search for such imoarnftion.
Yogesh