Kurs do egzaminu TOEFL w Warszawie

Opinie i komentarze nt. szkół językowych.

Kurs do egzaminu TOEFL w Warszawie

Postautor: student22ochota » 19 lip 2013, 10:12

Szukam kursu do egzaminu toefl. Moze ktos moż…e mi tu polecic? Najlepiej na ochocie albo woli. Dziękuję za info.
student22ochota

Re: Kurs do egzaminu TOEFL w Warszawie

Postautor: wertekw » 23 lip 2013, 15:10

faktycznie szkół oferujących kurs do toefla nie jest duzo w warszawie. Osobiscie chodziłem do szkoly tfls w srodmiesciu. Dobry poziom i daja gwarancje zdania egzaminu. Dla mnie to jest istotne
wertekw

Postautor: Szczapag » 02 sie 2013, 12:43

To trzeba przyznać ze jeśli chodzi o przygotowanie do egzaminu to tfls jest najlepsze. Dają nawet gwarancje zdania egzaminu.
Szczapag

Postautor: alaran » 06 sie 2013, 11:58

poziom w grupie wysoki co sprzyja nauce, dobra jakość i lokalizacja kursu

Szczapag pisze:To trzeba przyznać ze jeśli chodzi o przygotowanie do egzaminu to tfls jest najlepsze. Dają nawet gwarancje zdania egzaminu.
alaran

Postautor: ugotowana » 15 wrz 2013, 17:41

Wybierając szkołę kierowałam się rankingami i zdecydowałam sie własnie na TFLS. Mija już… semestr nauki i muszę przyznac ż…e dokonałam właściwego wyboru. Grupa liczy 4 osoby dzięki czemu częsciej kazdy moze uczestniczyc w zajeciach i są bardziej efektywne. Dodatkowo chodzę na konwersacje z nativem. Bardzo fajny pomysł. Dzieki temu moż…na przełamac się w mówieniu. Zajęcia ciekawe i mogę polecić

alaran pisze:poziom w grupie wysoki co sprzyja nauce, dobra jakość i lokalizacja kursu

Szczapag pisze:To trzeba przyznać ze jeśli chodzi o przygotowanie do egzaminu to tfls jest najlepsze. Dają nawet gwarancje zdania egzaminu.
ugotowana