mam takie małe pytanie:)

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: mam takie małe pytanie:)

Postautor: Visitor » 22 kwie 2006, 12:51

w jaki sposób udziela się odpowiedzi na tym formu?? tzn gdzie trzeba kliknąć albo co trzeba zrobić ż…eby komuś odpowiedzieć na zadane przez niego pytanie?
Visitor

Postautor: xeo » 22 kwie 2006, 16:22

trzeba się zarejestrować, u góry taki szary przycisk REJESTRUJ (po prawej), potem wystarczy sie zalogowac i moż…na odpowiadać.
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Postautor: Grumpy » 22 kwie 2006, 18:37

ale numer!

szkoda tylko, ze rejestracja jest po polsku wyłącznie...
pozdrowienia
Grumpy
junior fellow

Postautor: xeo » 22 kwie 2006, 19:32

Narazie nie przeż…ywamy jakiegoś nawału native speakerów z innych krajów, więc nie ma takiej potrzeby. Jeśli jakimś cudem takowy będzie to pewnie zrobimy inne wersje językowe. Większośc bierze górę - demokracja :)
xeo

Postautor: Grumpy » 22 kwie 2006, 19:55

Spoko, super pomysl.

Jedna rzecz tylko mnie nurtuje: skąd będzie wiadomo, ż…e native speakerzy są, skoro nie będą wiedzieli jak się ujawnić? :P Masz rację, to będzie prawdziwy cud jak się jakiś pojawi!!!

Pozdr.
Grumpy
junior fellow

Postautor: xeo » 22 kwie 2006, 20:14

A czego by na tej stronie szukał native speaker z innego kraju (o ile ktoś go tutaj nie zaprosi w jakimś celu) ? ta strona przeznaczona jest dla Polaków uczących się angielskiego. Prawdopodobnie napiszesz "aby pomóc innym w nauce języka". Sytuacja , w której native będzie szukał Polaka aby mu pomóc jest mało prawdopodobna, to raczej Polak sam się do jakiegoś nativa zgłosi. Jeśli to native będzie szukał pomocy w języku polskim to powinien sobie jakoś poradzić skoro się uczy (pewnie jakiś słownik będzie miał, moż…na sprawdzić słowo rejestracja, logowanie itp.)
xeo

Postautor: Grumpy » 22 kwie 2006, 20:54

Fair enough.
Grumpy
junior fellow