Proszę o przetłumaczenie pilne!!!

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Proszę o przetłumaczenie pilne!!!

Postautor: Visitor » 23 wrz 2007, 20:12

Witam!
Mam do Państwa ogromną prośbę. Dowiedziałam się, ż…e muszę na jutro napisać opowiadanie, a ze względu na moją biegłość, a raczej nie biegłość języka angielskiego nie jestem w stanie napisać go w tak krótkim czasie. Wiem, ż…e to nie fer, ale niestety nie mam wyjścia. Czy ktoś z Państwa mógłby dla mnie przetłumaczyć to opowiadanie? Z góry ogromnie dziękuję za wszystkie sensowne odpowiedzi:) oto opowiadanie, a w nawiasach słówka których trzeba uż…yć, ponieważ… zadanie polega na tym, aby napisać opowiadanie z tymi konkretnymi słówkami.

Śliczna(pretty) właścicielka(owner) typowego(typical) centrum handlowego(shopping centre) postanowiła wybrać się na kolację. Ubrała ż…ółtą(yellow) bluzkę(blouse) i popłynęła(stream) statkiem(boat) do potajemnej(secret) restauracji dla biznesmenów. Na szczęście było otwarte(open). Zamówiła sobie grzankę(toast) z cebulą(onion) oraz jabłku(apple). Ku jej zdziwieniu, do zjedzenia tostu podano jej łyż…eczkę(spoon). Powód(reason) panujących tam zwyczajów nie był jej znany. Gdy wychodziła z restauracji nagle zaatakował(attack) ją dawny wróg(enemy). Klasnął(clap) ją w twarz, lecz ona uż…yła specjalnych technik obronnych i pokonała napastnika.

Jeszcze raz ogromnie dziękuję wszystkim za pomoc:D
Visitor