List do kolegi...mam prosbę mógłby mi ktoś pomóć i prztłumac

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: List do kolegi...mam prosbę mógłby mi ktoś pomóć i prztłumac

Postautor: Visitor » 07 paź 2007, 12:22

Pisze do Ciebie, bo jestem ciekawy jak Ci idzie w nowym mieście. Od razu chciałbym Cię przeprosić za to, ż…e tak długo nie pisałem, ale byłem zajęty treningami i nauką. Mam nadzieję, ż…e dobrze sobie radzisz w nowym otoczeniu.
U mnie ogólnie jest dobrze, w sobotę byliśmy na meczu w Grudziądzu. Ja nie mogłem grać, bo mam kontuzję, ale chłopacy poradzili sobie beze mnie. Wygraliśmy 3 : 0 i dzięki temu jesteśmy pierwsi w lidze. W domu mama przywitała mnie pysznym obiadem, ale nie zdąż…yłem go zjeść, bo wychodziliśmy z druż…yną świętować zwycięstwo. Później to była już… tylko impreza. Całą noc chodziliśmy po mieście i róż…nych dyskotekach. Niestety miało to wpływ na niedzielę, obudziłem się dopiero po 13 i pół dnia miałem już… z głowy. Jak już… się trochę lepiej poczułem, to usiadłem do książ…ek i długiego zadania z angielskiego, które robiłem do wieczora. Tak mi minął weekend. A Tobie jak minął ostatni weekend?
Będę już… kończył, bo jestem zmęczony i idę już… spać. Jutro mam pełno sprawdzianów. Trzymaj się i odpisz jak najszybciej.
Visitor

Postautor: Visitor » 07 paź 2007, 14:35

I AM WRITTING TO YOU BECAUSE I AM INTERESTING YOUR LIFE.
I WANT TO APOLOGISE FOR MY BEHAVIOUR.I HAVENT WRITTEN TO YOU BECAUSE I WAS VERY BUSY ;I TRAINED AND I HAD A LOT OF EXAMS IN THE LAST TIME .
I HOPE THAT YOU ARE HAPPY IN NEW TOWN.
I AM HAPPY MY LIFE IS SATISFYING .
AT SATURDAY WE WERE TO MATCH IN GRUDZIADZ . I COULD NOT TO PLAY BECAUSE I WAS SPRAINED LEG.BOYS WERE PLEASED FOR RESULTS MATCH. WE WERE WON 3:0 THIS MATCH .
WE ARE FIRST IN LEAGUE .WHEN I RETURNED TO HOME MY MOTHER MADE EXCELLENT DINNER I COULD NOT EAT BECAUSE I WAS VETY BUSY I HAD TO GO OUT WITH MY FRIENDS TO TOWN. WE WENT SAINTED VICTORY AND LATER PARTY TOOK PLACE IN GRUDZIADZ , IT WAS CONTINUED 8 HOURS.
WE WERE WENT AFTER TOWN AND VISITED DISCO.
I GOT UP AT SUNDAY AT 1 P.M. IT WAS RESULTS EARLIER DAY.
PARTY HAD BIG INFLUENCE FOR MY LIFE .
LATER I HAD TO BEGAN STUDY I HAD A LOT OF DUIES I HAD TO DO MY HOMEWORK I HAD A LONG TASK FOR ENGLIH , I SIT FOR NORTH . I HADNT FREE TIME .IT HAD PASSED WEEKEND.
ABOUT YOU ? WHAT IS HAPPEND IN THE LAT DAYS ?
I AM TIRED I MUST TO FINISH MY LETTER.I AM HAVING A LOT OF EXAMS

BEST REGARDS
YOU WILL WRITE ASAP
...............................
Visitor

Postautor: morganx » 07 paź 2007, 15:56

błąd na błędzie
morganx
junior fellow

Postautor: Danae21 » 08 paź 2007, 16:35

i błędem pogania ;)
Danae21
greenhorn

Postautor: Visitor » 10 paź 2007, 19:05

zgadzam się ;)
Visitor

Postautor: Visitor » 04 lis 2007, 17:28

ale coto ma byc ktos prosi o przetłumaczeni listu a tu odpowiedz "błąd błąd błędem pogania" moze ktos by pomogl poco to wogole jest. moze ktos mi wytłumaczy bo nie pojmuje.

PozdraiwaM :? :? :?
Visitor

Postautor: xeo » 05 gru 2007, 17:08

Pomoc nie polega na odrobieniu pracy domowej za kogoś.
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Postautor: Gość » 03 gru 2008, 17:32

w poprzedni weekend nudziłem się. przyjechała do mnie ciocia. byłem na urodzinach. byłem u kolegów. grałem na komputerze.
Gość