Pilnee..... proszę o szybkie przetłumaczenie.... błagam

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Pilnee..... proszę o szybkie przetłumaczenie.... błagam

Postautor: Visitor » 07 paź 2007, 13:17

Cześć mamo.
Dojechaliśmy bardzo szczęśliwie, po siedmio-godzinej podróż…y samolotem do najwyż…szych gór świata- Himalaii. Nocujemy w przepięknym hotelu w którym mamy wszystko czego chcemy, oraz bardzo miłą obsługę. Zaraz gdy przyjechaliśmy, poszliśmy pojeździć na nartach. Było świetnie... a widoki cudowne. Wieczorami zwiedzamy miasto. Kupiłam już… wiele pamiątek. Pogodę mamy w kratkę czasem pada śnieg z deszczem, a czasem świeci słonce, ale nie moż…emy narzekać. Jutro mamy skakać z samolotu na spadochronie. Troche się boję ale nie zrezygnuję z tego. Od wtorku zaczynamy wspinaczki górskie. Bardzo mi się tu podoba. Do zobaczenia w następnym tygodniu.
Visitor

Re: Pilnee..... proszę o szybkie przetłumaczenie.... błagam

Postautor: Visitor » 08 paź 2007, 17:16

Hi mom,
After the seven-hour flight we made it safely to the world's highest mountains - Himalayas. We spend the nights in a beautiful hotel. We have access to everything we want there and the hotel service is very nice. Right after our arrival we went skiing. It was great...and the views were breathtaking. In the evenings we tour around the town. I've already bought lots of souvenirs. The weather is quite unstable. One day it sleets and the other day it's sunny but we can't complain. We're parachute-jumping tommorow. I'm a bit scared but I won't give up on the idea. We're going to start mountain-climbing the next Tuesday. I like it here very much. I'll see you next week.

Tyle udało mi się wypocić. Z góry daruj ewentualne pomyłki. Mam nadzieję, ż…e pomogłem ;).
Visitor