Prosze o przetłumaczenie łatwego tekstu

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Prosze o przetłumaczenie łatwego tekstu

Postautor: Visitor » 13 paź 2007, 10:09

Witam. Bardzo proszę o prztłumaczenie ponizszego tekstu. Zostałem poproszony o pomoc a sam nigdy nie uczyłem się j.angielskiego. Byłbym bardzo wdzięczny. oto tekst:

Moi dziadkowie mają na imię Stanislaw i Halina. Nazywają się Wysoccy. Mieszkają w Zawidzu. Nie pracują. Są na emeryturze.
Moja mama ma na imię Katarzyna. Zajmuje się domem. Tata ma na imię Krzysztof. Pracuje za granicą.
Siostra mojej Mamy ma na imię Agata. Mieszka w Bież…uniu. Pracuje w ośrodku zdrowia. Brat mojej mamy - Tomek jest bezrobotny. Mieszka z rodzicami w Zawidzu.
Mam troje rodzeństwa. Najstarsza siostra - Emila studiuje w Płocku. Damian i Ilona uczą się w Sierpcu.
Visitor

Re: Prosze o przetłumaczenie łatwego tekstu

Postautor: Danae21 » 13 paź 2007, 11:40

Hello.My grandparents' names are Stanisław and Halina Wysocki.They live in Zawidz.They don't work,they are pensioners.
My mum's name is Katarzyna.She's a housewife.My daD'S naME IS Krzysztof.He works abroad.
My mum's sister's name is Agata.She lives in Bież…uń.She works in a health centre.My mum's brother-Tom,is jobless.He lives with his parents in Zawidz.
I've got two sisters-Emilia,who works in Płock and Ilona, who studies in Sierpiec (along with my brother Damian)
Danae21
greenhorn