Prosze o przetłumaczenie.PILNE!!!

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Prosze o przetłumaczenie.PILNE!!!

Postautor: Visitor » 15 paź 2007, 17:01

Prosze o przetlumaczenie listu do kolegi,jest mi on bardzo potrzebny zeby dostac pozytywna ocene z przedmiotu,a jest mi ona bardzo potrzebna.

Czesc Tomek
Co u ciebie słychac. U mnie wszystko w porzatku.Słyszalem , ze dostałes sie na studia nic tylko gratulowac.Chcialbym ci opowiedziec o mojej minionej niedzieli.
Byl piekny sloneczny dzien. Siedzialem przed komputerem gdy nagle zadzwonil moj telefon. ODebralem go i usłyszalem tylko "Hej Piotrek, zbieraj sie szybko i jedziemy na Góre Marcina". Długo nie zastanawialem sie. Pojechalem z Markiem , Patrycja i Krzyskiem.Poszliśmy do pubu na grzane piwo i dobre frytki. Spedzalismy milo czas przy wspolnych zartach i zabawach. Wrocilem do domu kolo 12 w nocy. Bylem bardzo zmeczony po tak wspanialym dniu wiec wziolem prysznic i odrazu polozylem sie spac.
Przyjedz do mnie w sobote to pojedziemy na grzne piwo, bo z tego co mowiles to nigdy nie probowales.Bedzie to jeden z twoich najmilej spedzonych dni.

Do zobaczenia!!!Piotrek
Visitor

Postautor: Danae21 » 16 paź 2007, 20:33

Gdyby nie to uzasadnienie na początku zrobiłabym to z czystym sumieniem ;),ale nie mogęł,bo to oszustwo
Danae21
greenhorn

Postautor: Visitor » 17 paź 2007, 18:51

prosze bardzo o przetlumaczenie!!!
Visitor

Postautor: Danae21 » 17 paź 2007, 19:41

;)
Hi Tomek,
How are you?I'm fine.I've heard you were admitted to a university,congratulations!I'd like to tell you about my last Sunday.It was a beautiful,sunny day.I was sitting in front of my computer when suddenly my telephone rang.When I answered I only heard: '.....
Danae21
greenhorn

Postautor: Visitor » 17 paź 2007, 20:36

wielkie dzieki chociaz za sam wstep tez mi sie przyda
Visitor

Postautor: Visitor » 18 paź 2007, 13:45

cześć piotrek. jeśli jeszcze nikt ci nie pomógł ci z tłumaczeniem tego listu to ja mogę to zrobić.

Dear Tomek,
How are you doing?? Hope you're well. I'm fine. I've heard that you're a freshman.Congratulations!! I'd like to tell you about the last Sunday.
It was bloody shining. I was sitting at my computer when the telephone rang. I hang up and heard the voice talking" Hiya Piotr, move your body,we're going to Marcin's Mountain." I didn't think long.I went with Marek, Patrycja and Krzysiek. We went into a pub to drink hot beer and eat mouthwatering chips. It was a good time. We chated and joked. I was back home at nearly 12 p.m. I took a shower and went straight to bed.
Come to me on Saturday, we'll go to drink a hot beer. I remember you haven't tasted it. It'll be a great day, I'm sure.

Looking forward to see you soon.
Regards,
Piotr.
Visitor

Postautor: Visitor » 18 paź 2007, 18:44

wielkie dzieki za przetlumaczenie tego listu :rotfl :rotfl
Visitor