Bardzo prosze o przetłumaczenie jak najszybciej.!!

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Bardzo prosze o przetłumaczenie jak najszybciej.!!

Postautor: Matusiaczek » 18 paź 2007, 13:46

Proszę o przetłumaczenie na angielski;

Mój ulubiony sport to siatkówka.Często gramy w nią na wf-ie.Lubię siatkówkę ale nie jestem w niej zbyt dobra.Po lekcjach też… nie mam ż…adnych ,związanych z nią treningów.Wiem ż…e do tego sportu potrzebna jest siatka, piłka i dwie druż…yny.W każ…dej musi byc sześć osób i kilka rezerwowych.W jednym secie moż…na zdobyć 25 punktów.jeśli jednak jest 24 do 25 potrzebny jest jeszcze jeden punkt przewagi.Zawsze oglądam w telewizji mecze śatkówki.Najbardziej lubię gdy grają kobiety.Już… nie moge doczekać się kolejnego meczu!

Bardzo proszę o pzretłumaczenie tego jak najszybciej. PROSZĘ  ! :)
Matusiaczek
newbie

Postautor: Danae21 » 19 paź 2007, 16:24

My favourite sport is volleyball.We often play it during P.E. classes. I like volleyball but I'm not very good at it.I do not train after the lessons either.This sport needs a net,a ball and two teams, each consisting of 6 people and some reserve players.In one set one may win 25 points.If the score is 24-25 one more point is necessary to gain the advantage over the opponent.I always watch volleyball matches on TV.What I like the most are women playing.I can't wait the next match.
Danae21
greenhorn

Postautor: Visitor » 25 lis 2007, 22:30

Proszę o przetłumaczenie na angielski;

Mój ulubiony sport to siatkówka.Często gramy w nią na wf-ie.Lubię siatkówkę ale nie jestem w niej zbyt dobra.Po lekcjach też… nie mam ż…adnych ,związanych z nią treningów.Wiem ż…e do tego sportu potrzebna jest siatka, piłka i dwie druż…yny.W każ…dej musi byc sześć osób i kilka rezerwowych.W jednym secie moż…na zdobyć 25 punktów.jeśli jednak jest 24 do 25 potrzebny jest jeszcze jeden punkt przewagi.Zawsze oglądam w telewizji mecze śatkówki.Najbardziej lubię gdy grają kobiety.Już… nie moge doczekać się kolejnego meczu!

Bardzo proszę o pzretłumaczenie tego jak najszybciej. PROSZĘ  ! :)

boż…e pierw sensownie po polsku sie naucz pisać zdań bo kaszana z tobą
Visitor