Londoner = pariscope NIEUCZCIWI

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Londoner = pariscope NIEUCZCIWI

Postautor: Felka12 » 13 sty 2009, 17:16

OSTRZEGAM przed współpracą z biruem tłumaczeń Londoner, który obecnie grasuje na rynku i oszukuje tłumaczy. Poczytajcie sobie chociaż…by na branż…owym forum tłumaczy. Mnie są winni kupę kasy. Londoner ma też… serwisy pariscope (tłumaczenia techniczne). Z tego co się zorientowałam to naciągają ludzi od lat, zmieniając osobowości i adresy. Adres londonera (Widok 5/7/9) podawany był kiedyś przez biruo tregnum, które też… oszukało mnóstwo ludzi i się zawinęło, a następnie przerobiło się na biuro KFM (też… ten adres). Inne adresy które się przewijały w karierze tych ludzi to: Myśliborskas 98/33 i Kamińskiego 4a/10. . Generalnie skomplikowane, ale z tego co moż…na poczytać na internecie, to mają wytoczonych już… sporo procesów.
Felka12
newbie

Re: Londoner = pariscope NIEUCZCIWI

Postautor: jessy1444 » 24 paź 2009, 17:44

w pełni potwierdzam.
wlasciciel firmy to oszust i złodziej
jest niedostępny pod zadnym numerem telefonu
zmienia nazwiska i nazwy biur

pracowalam z nim trochę i to był najwięszy błąd w moim ż…yciu

nie dajcie się oszukać !!!!
gość reklamuje biura: londoner, wawtex
jessy1444

londoner

Postautor: jgalanczuk » 29 paź 2009, 14:08

Potwierdzam, ż…e pan z londonera jest oszustem i złodziejem. Nie odpowiada na maile i telefony. Kiedy raz udało mi się go złapać to przepraszał i obiecywał ż…e już… wysyła. Od tej pory dalej jest cisza. Po próbie połączenia się z jego komórką facet wyłącza ją i wysyła sms z pytaniem o co chodzi. Na całe szczęście naciął mnie na niewielką kwotę.
jgalanczuk

Postautor: mikolaje » 15 lis 2009, 5:56

Takż…e potwierdzam. To oszuści, też… nacięłam się jakiś czas temu i do chwili obecnej nie mogę ściągnąć należ…ności. Mają biuro takż…e na Żytniej i na Kopernika.
mikolaje

Postautor: mikolaje » 15 lis 2009, 6:04

Dodam tylko, ż…e wawtext to też… prawdopodobnie ta sama elipa.
mikolaje

jestem na nie!

Postautor: zzz12345 » 02 kwie 2010, 4:46

niestety musze potwierdzic zla opinie o tym biurze. Za pozno znalazlam komentarze o Londonerze i niestety weszlam z Marcinem W. we wspolprace. Na poczatku czesty mily kontakt krotkie zlecenia po kilka zdan potem wieksze na ok 200 zl i ... cisza jak spytalam o zaplate. pozniej odpisywal ze JUZ zrobil przelew co nie bylo prawda (kilkakrotnie pytalam). miesiac walczylam i ... przelal - za malo o ok. 50 zl. Pisal z adresu londoner.com.pl wawtext.pl i medtext.pl

zdecydowanie nie polecam!!!!!!!!!

tak sie nie postepuje z ludzmi panie Marcinie! Wstyd.
zzz12345