Pomoc w odzyskaniu konta Steam.

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Pomoc w odzyskaniu konta Steam.

Postautor: dzidu » 22 sty 2009, 17:50

Witam,

Nie dawno ukradziono mi konto Steam. Podjąłem się operacji odzyskania go jednak nowe hasło, które podali mi administratorzy Steam jest nieprawidłowe. Zdecydowałem, ż…e będę walczył o moje konto do końca i postanowiłem napisać list do Steamu. Przy pierwszej próbie odzyskania konta list do Steamu pisał mój kolega, który dziś wyjechał do Anglii i nie ma mi kto przetłumaczyć mojego listu. Zwracam się do Was z prośbą o przetłumaczenie mojego listu:

Witam

Nie dawno podjąłem się operacji odzyskiwania konta Steam, gdyż… zostało skradzione.
Wysłałem Wam zdjęcia które potwierdzały, ż…e CD-Key należ…y do mnie. Rozpatrzyliście pozytywnie moją prośbę i przysłaliście mi nowe hasło do mojego konta Steam. Jednak, gdy próbuje się zalogować za pomocą mojego nowego hasła wyskakuje komunikat, ż…e podaje nie prawidłowe dane. Proszę o pomoc, poniż…ej podaje dowody:

Pozdrawiam

Bardzo proszę o pomoc.
dzidu

Re: Pomoc w odzyskaniu konta Steam.

Postautor: dzidu » 23 sty 2009, 8:43

PS. Tekst ma być przetłumaczony na angielski. Jeśli ktoś chce mogę nawet zapłacić za tłumaczenie tego tekstu, ponieważ… te konto jest dla mnie bardzo waż…ne. Wydałem na nie bardzo duż…o pieniędzy i nie chce go stracić.
dzidu