Szanowny Panie XXX
Nazywam się Bartosz i mam 14 lat. Mieszkam w małej miejscowości w Polsce w XXX. Bardzo lubię sport a w szczególności piłkę noż
ną. Całymi dniami mógłbym czytać biografie zawodników i trenerów, historię piłki noż
nej oraz róż
ne statystyki. Uwielbiam takż
e oglądać mecze. Trenuję piłkę noż
ną, w lokalnym klubie gram na pozycji pomocnika. Od kilku lat kibicuje XXX, uważ
am ż
e jest to najlepszy klub w XXX. Moim hobby jest zbieranie autografów i osób związanych z piłką noż
ną. Kolekcjonuję je od stycznia 2009, a zaczęło się to po znalezieniu informacji na temat kolekcjonerstwa w Internecie. Najbardziej cieszą mnie podpisy byłych i obecnych piłkarzy oraz trenerów mojego ukochanego klubu, reprezentantów swoich krajów oraz uczestników mistrzostw świata i europy. Chcę też
mieć jak najwięcej autografów uczestników róż
nych imprez o charakterze międzynarodowym. Niestety nie pamiętam czasów kiedy Pan grał, z filmów, książ
ek i Internetu dowiedziałem się ż
e był Pan bardzo dobry. Duż
o o Panu opowiadał mi dziadek, a takż
e tata. Według mnie Pana osiągnięcia są bardzo duż
e, a największe moim zdaniem to uczestnictwo w mistrzostwach świata w XXXX roku oraz europy w roku XXXX.
Bardzo ciekawą pozycją w mojej kolekcji byłby Pana autograf. Chciałem Pana prosić o podpisanie dołączonych przeze mnie zdjęć i wysłanie ich w kopercie, którą takż
e załączyłem. Chciałem Pana poprosić jeśli Pan podpisze moje zdjęcia to ż
eby od razu po złoż
eniu na nich swojego autografu nie kładł Pan ich na siebie i od razu nie wkadał zdjęć do kopert, aby podpisy mogły wyschnąć i się nie rozmazały. Byłbym bardzo szczęśliwy jeż
eliby Pan dołoż
ył jakieś zdjęcie z autografem od siebie.
Ze zniecierpliwieniem czekam na odpowiedź
Pozdrawiam
Bartosz
Z góry dzięki