charakterystyka w formie listu...PROSZĘ  O POMOC:)

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

charakterystyka w formie listu...PROSZĘ  O POMOC:)

Postautor: alanek900705 » 05 sty 2010, 5:05

Witam:) Zadanie jest na jutro...jestem początkującym uczniem j. angielskiego;p a jak to bywa z początkami są trudne;) dlatego proszę o moż…liwą pomoc i w miarę szybką kogoś kto chętni poćwiczy swoje zdolności językowe:D Oto treść:

Cześć Aniu,
Nazywam się Krystian. Mam 19 lat. Urodziłem się w Gubinie, a teraz mieszkam w Skwierzynie. Studiuje wychowanie fizyczne na uniwersytecie w Gorzowie Wielkopolskim.
Jestem chłopakiem o szczupłej budowie ciała. Mam 176cm wzrostu i waż…ę 70kg. Jestem brunetem z krótkimi włosami, mam brązowe oczy i szczery uśmiech. Lubię ubierać się na sportowo.
Jestem spokojnym i cierpliwym człowiekiem. Dominujące cechy mojego charakteru to ambicja i wiara w to co robię. Wytrwale dąż…ę do swoich marzeń i wyznaczonych przez siebie celów.
Gram w piłkę noż…ną na pozycji bramkarza. Lubię to robić, bo to sprawia mi radość. Sport jest moją pasją i hobby. W wolnych chwilach słucham muzyki i się przy niej relaksuje.
Pozdrawiam. Krystian

Jeśli nie sprawi wam to problemu...proszę o pomoc i z góry dziękuje;) POZDRAWIAM
alanek900705