krótki liścik

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: krótki liścik

Postautor: Visitor » 18 kwie 2005, 20:57

Hej! Mam małą prośbę. Czy mógłby mi ktoś przetłumaczyć ten króciutki i prosty list. Będę wdzięczna :)

Dear Mr Brown

Nazywam się ...... i jestem z Polski. Moja przyjaciółka ........ i ja pracowałyśmy na pana farmie zeszłego lata.
Byłbyśmy wdzięczne gdybyśmy mogły pracować dla pana równiez tego lata. Myślę, ż…e będziemy pomocne (przydamy się), gdyż… wiemy już… na czy polega i jak wygląda praca przy zbieraniu brokuł.
Jesteśmy do dyzpozycji od około 24 czerwca do połowy października.

Będę wdzięczna za szybka odpowiedź aby móc ewentualnie jak najszybciej zarezerwować bilet lotniczy lub skorygowac (zmienić) swoje wakacyjne plany.
Mam nadzieję na pozytywną dopowiedź.
Pozdrawiam

..............
Visitor

Postautor: Visitor » 18 kwie 2005, 22:25

My name is .....and I am from Poland. I and my friend .......worked at your farm last summer.
We would be grateful if we could also work for you this summer. I think that we might be useful as we know what the job on the farm looks like and how to pick broccoli.
We are availiable from June 24th until mid October.

I would be grateful to you for a quick response as I would like to book my flight ticket as soon as it is possible or change my plans for holidays.
I am looking forward for your positive reply.

Best regards

mac
Visitor

Postautor: Visitor » 18 kwie 2005, 22:27

My name is .....and I am from Poland. I and my friend .......worked at your farm last summer.
We would be grateful if we could also work for you this summer. I think that we might be useful as we know what the job on the farm looks like and how to pick broccoli.
We are availiable from June 24th until mid October.

I would be grateful to you for a quick response as I would like to book my flight ticket as soon as it is possible or change my plans for holidays.
I am looking forward to your positive reply.

Best regards

mac
Visitor

Postautor: Visitor » 18 kwie 2005, 23:04

zamiast ' I and my friend...' uzyj 'My friend and I....' Anglicy zawsze stawiaja siebie na 2 gim miejscu w zdaniu :) Jacy oni uprzejmi....:P
Visitor