Błagam pomozcie!!!!!! prosze na rosyjski przetlumaczcie pros

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Błagam pomozcie!!!!!! prosze na rosyjski przetlumaczcie pros

Postautor: Visitor » 22 maja 2005, 10:14

Moja Ulubiona Gazeta
Moja ulubiana gazeta jest czasopismo viva. Jest to gazeta pelna ciekawych artykolow o roznych nowinkach zrowno w kraju jak i na swiecie.Zawiera najnowze wiadomosci o gwiazdach i Polskich jak i swiatowych. Gazeta ta posiada ponad 200 stron ktore zawsze sa bardzo ciekawie opisane i oprawione , jest to czasopismo dosc kolorowe z bardzo profesjonalnymi zdjeciami. Jednak co najbardziej podoba mi sie w tej gazecie to to ze zawsze dowiem sie o najnowszych ploteczkach na temat moich ulubionych aktorow

Moje letnie wakacje
w tym roku na moje letnie wakacje chcialabym sie udac do przepieknego kraju jakim jest Liban.Jest to kraj zupelnie odmienyy zarowno kulturowo jak i architektonicznie i obyczajowo. Chcialabym sie tam wybrac poniewaz jest to kraj w ktorym urodzil sie moj tata i jest tam polowa mojej rodziny ktora juz poznalam ale chcialabym sie dowiedziec o nich czegos wiecej :np jak zyja, jakie sa ich codzienne obowiazki i obyczaje jaka jest tam mentalonosc zycia , co porabiaja na codzien i wiele wiele innych zeczy . chcialabym sie tez dowiedziec czegos wiecej o mojej rodzinie i o moim tacie ktory wyjechal jak bylam bardzo malutka i prawie wogle go nie pamietam. Pojechalabym tam z moja mama bez ktorej nie ruszam sie nigdzie a tym bardziej wiem ze ona nie puscila by mnie w tak daleka podroz samej,i napewno ona takze chciala by poznac moja rodzine lepiej.gdy bym tam pojechala napewno bym pozwiedzala bardzo wiekle ciekawych i zabytkowych rzeczy oraz ruin np. znakiem Libanu sa bardzo stare ruiny ktore nazywaja sie Balbek jest to napewno kraj bardzo odmienny od naszego ktory warto zwiedzic w wzdloz i w szerz dlatego bylabym bardzo szczesliwa gdybym mogla tam pojechac kolejny raz
Visitor