Bardzo prosty tekst na niemiecki do przetłumaczenia

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Bardzo prosty tekst na niemiecki do przetłumaczenia

Postautor: Visitor » 16 lis 2005, 21:16

Bardzo proszę o przetłumaczenie tego naprawde banalnego tekstu na j. niemiecki. Prosze uż…ywać tylko teraźniejszego czasu i jak najprostszych słów :

Moje zainteresowania.
Interesuje się muzyką. Moim ulubiony gatunkiem jesy rythm and blues. To jest taka muzyka, w ktorej
spiewaja przewaznie ciemnoskorzy piosenkarze. Lubie ten typ muzyki, poniewaz ma bardzo fajny rytm.
Moim ulubionym wykonawcą jest Bobby Valentino.
Interesuje się również… komputerami. Są one bardzo fajne i ciekawe. Moż…na się duż…o nauczyć.
Interesuje się też… zakupami, modą i turystyką. Jak każ…da kobieta lubie kupować. Lubie wyjeż…dż…ać na wycieczki, zwiedzać zabytki. Mam wiele zainteresowań.
Visitor

Postautor: Visitor » 16 lis 2005, 22:07

Jeszcze raz bardzo bym prosiła o przetłumaczenie tego tesktu. Bardzo wazne to dla mnie.
Visitor

Postautor: Visitor » 16 lis 2005, 22:35

Moż…e to nich specjalnego, ale jest. Pozdrawiam :)
Loukas
---------------------
Meine Interessen

Ich interessiere mich fżr Musik. Meine Lieblingssorte ist jesy rythm und blues. Das ist solche Musik, die normalerweise bei schwarzen SżĄgern gesunden wird. Ich mag den Typ, weil es sehr tollen Takt hat. Mein LieblingssżĄger heiż–t Bobby Valentino. Ich interessiere mich auch fżr Computern – sie sind sehr spannend und klasse. Mann kann viel lernen. Ich interessiere mich auch fżr EinkżĄufe, Mode und Touristik. Wie jede Frau mag ich kaufen. Ich mag auch in verschiedene Ausfluge teil nehmen, Sehenswżrdigkeiten besuchen. Ich habe viele Interessen.
---------------------
Visitor