doujinshi pisze:Jeśli ktoś szuka dobrej szkoły jezykowej w Krakowie do nauki angielskiego i nie tylko to polecam Mały Rynek http://www.malyrynek.pl
Bez problemu przygotowali mnie do FCE, rownież moje siostrzenice swietnie ucza sie angielskeigo w grupach dla dzieci
gosława pisze:doujinshi pisze:Jeśli ktoś szuka dobrej szkoły jezykowej w Krakowie do nauki angielskiego i nie tylko to polecam Mały Rynek http://www.malyrynek.pl
Bez problemu przygotowali mnie do FCE, rownież moje siostrzenice swietnie ucza sie angielskeigo w grupach dla dzieci
Jestem studentką 1szego roku turystyki , zamierzam się zapisać do tej szkoły i tak się zastanawiam czy wybrać kurs standardowy czy moż e specjalistyczny dla sektora turystyki?
Jak myślisz ?
zazapo pisze:@gosława:
i jak? już się zapisałaś?
piripiri pisze:Prosiłabym ż eby Panie z Małego Rynku przestały prowadzić dialog same ze sobą na wszystkich forach wychwalający Mały Rynek, który w rzeczywistości jest szkołą mierną, tyle, ż e starą, ale to w tym wypadku działa na nie korzyść.
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ !
Uż ytkownik apik, gosława i reszta to nikt inny jak osoby związane z firmą Mały Rynek i w ten ż enujący sposób naganiający sobie klientelę.
Sprawa jest ewidentna - wszędzie linki do strony, lista kursów jakie oferuje szkoła i niestety wpadki, bo czasami apik zapomina na jaki kurs rzekomo chodził.
Fora są od tego, ż eby uż ytkownik poznał obiektywną opinię na dany temat, więc podszywanie się pod ucznia jest nieuczciwą manipulacją.
Proponuję BOJKOT szkoły, która próbuje mi uniemoż liwić znalezienie miejsca, które cieszy się AUTENTYCZNĄ renomą wśród uczniów i nie musi się uciekać do tak tanich chwytów
piripiri pisze:Prosiłabym ż eby Panie z Małego Rynku przestały prowadzić dialog same ze sobą na wszystkich forach wychwalający Mały Rynek, który w rzeczywistości jest szkołą mierną, tyle, ż e starą, ale to w tym wypadku działa na nie korzyść.
Uż ytkownik apik, gosława i reszta to nikt inny jak osoby związane z firmą Mały Rynek i w ten ż enujący sposób naganiający sobie klientelę.
Sprawa jest ewidentna - wszędzie linki do strony, lista kursów jakie oferuje szkoła i niestety wpadki, bo czasami apik zapomina na jaki kurs rzekomo chodził.
Fora są od tego, ż eby uż ytkownik poznał obiektywną opinię na dany temat, więc podszywanie się pod ucznia jest nieuczciwą manipulacją.
Proponuję BOJKOT szkoły, która próbuje mi uniemoż liwić znalezienie miejsca, które cieszy się AUTENTYCZNĄ renomą wśród uczniów i nie musi się uciekać do tak tanich chwytów
gos%u0142awa pisze:piripiri pisze:Prosiłabym ż eby Panie z Małego Rynku przestały prowadzić dialog same ze sobą na wszystkich forach wychwalający Mały Rynek, który w rzeczywistości jest szkołą mierną, tyle, ż e starą, ale to w tym wypadku działa na nie korzyść.
Co proszę? jak same ze sobą ? a z kim mam tutaj rozmawiać jak nie z osobami wypowiadającymi się w wątku?
O szkole dowiedziałam sie z internetu - miała same dobre opinie, sama nie ż ałuję wyboru, ludzie z którymi się uczę też podzielają moje zdanie, dlatego nie rozumiem skąd teraz taka nagonka na moją osobę
jak się komuś nie podoba ta szkoła to zawsze moż e to napisać ale ż eby wymagać bym się nie wupowiadała pozytywnie ??? to mi już zalatuje antyreklamą sorry
piripiri pisze:gos%u0142awa pisze:piripiri pisze:Prosiłabym ż eby Panie z Małego Rynku przestały prowadzić dialog same ze sobą na wszystkich forach wychwalający Mały Rynek, który w rzeczywistości jest szkołą mierną, tyle, ż e starą, ale to w tym wypadku działa na nie korzyść.
Co proszę? jak same ze sobą ? a z kim mam tutaj rozmawiać jak nie z osobami wypowiadającymi się w wątku?
O szkole dowiedziałam sie z internetu - miała same dobre opinie, sama nie ż ałuję wyboru, ludzie z którymi się uczę też podzielają moje zdanie, dlatego nie rozumiem skąd teraz taka nagonka na moją osobę
jak się komuś nie podoba ta szkoła to zawsze moż e to napisać ale ż eby wymagać bym się nie wupowiadała pozytywnie ??? to mi już zalatuje antyreklamą sorry
Gosławo z Małego Rynku - i znowu wpadka ! Przecież ty jeszcze nie zaczęłas chodzić na kurs - zaczyna się od przyszłego tygodnia ! hue hue
ale rozumiem, ż e już masz opinię wyrobioną i znasz zdanie 'współuczestników' a w ogóle skąd taka aktywność na forach? Życia Ci nie ż al? ŻAL
ok2 pisze:Polecam linkolna
siala pisze:Licoln, dobra szkoła mają super kadrę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości