Siema! czy ktoś by mi mógł to przetłumaczyć stosując future continous i future perfekt? Z góry dziękuje!!! I czekam niecierpliwie
Moim zdaniem świat za 50 lat będzie zupełnie inny niż
teraz.
Do pracy będziemy jeździć latającymi samochodami na wodę. Nie będzie pieniędzy i wszyscy będą uż
ywać specjalnych kart z mały komputerem w środku. Wszyscy ludzie będą mieli pracę i będą zarabiać tyle by ż
yć wygodnie. Jedzenie będzie ekologiczne i naturalne. Nie będzie też
przestępstw czy włamań, ponieważ
potrzeby wszystkich będą zaspokojone. Myślę, ż
e będziemy ż
yć dłuż
ej, ponieważ
nie będzie ż
adnych chorób. Zostaną wynalezione wszelkie szczepionki na wszystkie choroby. Wszyscy ludzie będą zdrowi i sprawni.
Będziemy mieszkać w dziwnych domach. Zwykłe domy zastąpią latające, będziemy mieszkać pod wodą. Na wakacje będziemy latać na Marsa lub inne planety.
Nie będzie już
ż
adnych wojen, ponieważ
ludzie będą szczęśliwi i nie będzie już
ż
adnych sporów. Nie będzie już
polityków zostaną oni zastąpieni przez kilka osób, które będą wspólnie rządzić krajem. Dzieci nie będą już
chodzić do szkoły tylko będą uczyć się w domach za pomocą osobistych komputerów, które staną się ich nauczycielem i podręcznikiem w jednym. Dzieci same dokonają wyboru, czego chcą się uczyć i tylko na tym skupią swoją naukę. Nie będziemy musieli wykonywać ż
adnych prac domowych, będą je za nas wykonywać roboty, które ułatwią nam ż
ycie w wielu sprawach, lecz mimo obaw, nie pozbawią nas pracy.
Więcej czasu będziemy mogli poświęcić na przyjemności, ponieważ
będziemy mieli więcej czasu. Myślę ze Polacy doczekają się wreszcie dobrej druż
yny piłkarskiej, a polscy sportowcy będą rozpoznawani na cały świecie. Polacy nie będą już
musieli wyjeż
dż
ać do pracy. Myślę ż
e takż
e zostaną zniesione wizy do USA.
Moim zdaniem świat za 50 lat będzie lepszy od dzisiejszego. Wiele zmieni się na lepsze.