Tłumaczenie listu

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Tłumaczenie listu

Postautor: GOŚĆ » 11 lip 2009, 2:20

Szanowny Panie XXX

Nazywam się Bartosz i mam 14 lat. Mieszkam w małej miejscowości w Polsce w XXX. Bardzo lubię sport a w szczególności piłkę noż…ną. Całymi dniami mógłbym czytać biografie zawodników i trenerów, historię piłki noż…nej oraz róż…ne statystyki. Uwielbiam takż…e oglądać mecze. Trenuję piłkę noż…ną, w lokalnym klubie gram na pozycji pomocnika. Od kilku lat kibicuje XXX, uważ…am ż…e jest to najlepszy klub w XXX. Moim hobby jest zbieranie autografów i osób związanych z piłką noż…ną. Kolekcjonuję je od stycznia 2009, a zaczęło się to po znalezieniu informacji na temat kolekcjonerstwa w Internecie. Najbardziej cieszą mnie podpisy byłych i obecnych piłkarzy oraz trenerów mojego ukochanego klubu, reprezentantów swoich krajów oraz uczestników mistrzostw świata i europy. Chcę też… mieć jak najwięcej autografów uczestników róż…nych imprez o charakterze międzynarodowym. Niestety nie pamiętam czasów kiedy Pan grał, z filmów, książ…ek i Internetu dowiedziałem się ż…e był Pan bardzo dobry. Duż…o o Panu opowiadał mi dziadek, a takż…e tata. Według mnie Pana osiągnięcia są bardzo duż…e, a największe moim zdaniem to uczestnictwo w mistrzostwach świata w XXXX roku oraz europy w roku XXXX.
Bardzo ciekawą pozycją w mojej kolekcji byłby Pana autograf. Chciałem Pana prosić o podpisanie dołączonych przeze mnie zdjęć i wysłanie ich w kopercie, którą takż…e załączyłem. Chciałem Pana poprosić jeśli Pan podpisze moje zdjęcia to ż…eby od razu po złoż…eniu na nich swojego autografu nie kładł Pan ich na siebie i od razu nie wkadał zdjęć do kopert, aby podpisy mogły wyschnąć i się nie rozmazały. Byłbym bardzo szczęśliwy jeż…eliby Pan dołoż…ył jakieś zdjęcie z autografem od siebie.
Ze zniecierpliwieniem czekam na odpowiedź
Pozdrawiam
Bartosz

Z góry dzięki
GOŚĆ

Re: Tłumaczenie listu

Postautor: Amaris.Studio » 11 sie 2009, 23:53

Witam,

Jestem tlumaczka angielskiego z kilkuletnim doswiadczeniem i chetnie pomoge w tym projekcie. Tekst moze byc gotowy w ciagu kilku dni. Oplata przez PayPal.

Pozdrawiam,

Agnieszka Marciszewska

Email: agnes@amaris-studio.com
Amaris.Studio
newbie