Jelitowe kłopoty

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Jelitowe kłopoty

Postautor: kasica29 » 01 wrz 2021, 9:43

Poradzicie coś na zaparcia jakich się nabawiłam podczas rygorystycznej diety? Wróciłam do normalnego zdrowego jedzenia ale zaparcia nadal mi dokuczają
kasica29
newbie

Re: Jelitowe kłopoty

Postautor: pasjonatka » 30 wrz 2021, 16:13

Domowych sposób na zaparcia jest bardzo dużo, na mnie może śliwki aż tak bardzo nie działają jak suszone morele. W razie czego jeśli te domowe sposoby na zaparcia nie zadziałają możesz kupić sobie zioła na zaparcia albo jakieś tabletki
pasjonatka
newbie

Postautor: annaponczyk » 04 paź 2021, 8:27

Staraj się unikać tabletek i stosuj naturalne odpowiedniki. Mnóstwo wskazówek z pewnością znajdziesz na https://cse.google.com.gh/url?q=https://otherlife.pl/ z czego korzysta cała moja rodzina.
annaponczyk
newbie

Postautor: cyclone » 16 paź 2021, 12:09

Wiem, że to może być dla ciebie trudne, ale przyjrzyj się bacznie swojej diecie. W większości przypadków, to tutaj jest problem. Połączony najczęściej z małą dawką ruchu na co dzień! Trzeba to zmienić, jeśli chcesz się znowu dobrze czuć. Zmianę zacznij małymi kroczkami, najlepiej od śniadania. Polecam na początek zamówić sobie trójpak od One Day More https://onedaymore.pl/sklep/zestaw-nowosci/. Znajdziesz tam pyszne musli i owsiankę. Będą idealne na twoje obecne problemy.
cyclone
junior fellow

Postautor: Arkadiusz1 » 15 mar 2022, 14:32

Ja czuję, że kluczowe może być to znaleźć takie środki, które realnie mogą poprawić stan Waszego organizmu. Ja czytałem trochę więcej na en temat na stronie https://www.herbavis.pl/produkt/cuti-cuti i dowiedziałem się, w jaki sposób można wykorzystać cuti-cuti dla poprawy swojego zdrowia. To ważna rzecz, więc warto dobrze przeanalizować tego typu rozwiązania.
Arkadiusz1
junior fellow

Postautor: vlord » 01 cze 2022, 3:17

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken