Ja jestem obecnie na zarażaniu prawem medycznym na mazowieckiej uczelni medycznej w Warszawie. Super kierunek, fajni wykładowcy, niewygórowane czesne. Ogólnie uczelnie oceniam mega pozytywnie. Moja młodsza siostra studiuje tu fizjoterapię (jest na II roku) i też bardzo sobie chwali.
Dodam od siebie tyle; każdy, kto się przykłada do nauki, wychodzi jako dobrze wykwalifikowanych Absolwent. Po studiach pracodawcy są otwarci. Zajęcia są prowadzone w ciekawy sposób. Wykładowcy posiadają duże doświadczenie i obszerną wiedzę. Uczelnia stawia na teorie i praktykę w nowocześnie urządzonych salach i na oddziałach. Wykładowcy to autorytety w swoich dziedzinach z obszerną wiedzą. Dodatkowo są przyjaźnie nastawieni do studentów. Czesne są w rozsądnej cenieWedług mnie na uwagę zasługuje szkoła medyczna warszawa, czyli Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie. Znajdziecie tam różne kierunki na przykład fizjoterapię, pielęgniarstwo czy położnictwo, po których znalezienie pracy nie powinno sprawiać problemu. Poziom nauczania jest tam bardzo dobry, zarówno w teorii jak i praktyce. Sami zobaczcie najlepiej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości