Pomozcie w kontakcie!!

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Pomozcie w kontakcie!!

Postautor: Visitor » 23 sty 2006, 19:04

Bardzo prosze o Wasza pomoc.Zalezy mi na przetlumaczeniu listu z j.polskiego na j.angielski.Zostal urwany kontakt,a dzieki przetlumaczeniu tego listu moze zostanie on przywrocony.Pomozcie ,aby spelnilo sie przeznaczenie.Z gory dziekuje!

Czesc Basze!
Od pewnego czasu urwany zostal kontakt miedzy nami,przestales pisac smsy.Dlaczego??czy stalo sie cos?A moze ktos zrobil mi kawal i wyslal do Ciebie glupie smsy,albo pisal w moim imieniu jakies bzdury?Juz rozne mysli przychodza mi do glowy.Trudno mi uwierzyc,ze przestales pisac bez powodu po ostanich milych smsach.Zalezy mi na kontakcie z Toba.Mam znajomych,ale...zawsze pojawia sie jakies ale...Ciebie widzialam tylko dwa razy,a wydaje mi sie,ze znamy sie od dawna.Czuje,ze jestes moja bratnia dusza.Najgorsze jest to,ze jestes tak daleko i nie moge rozmawiac z Toba,ani usmiechac sie do Ciebie.Niedlugo(od 13.02 do 26.02)bede miala ferie zimowe,czyli wolne dni.Tak po cichu liczylam,ze moze jakims cudem spotkamy sie.Moglibysmy pojechac razem w gory,posmigac na nartach,desce.Jesli nie chcesz juz ze mna utrzymywac kontaktu,to chociaz napisz dlaczego,dobrze?lepiej wiedziec,niz sie domyslac.Czekam na odpowiedz.Pozdrawiam.Mam nowy numer telefonu:+48512095225 Kasia
Visitor

Postautor: Visitor » 23 sty 2006, 20:15

Dziekuje:)bardzo zalezy mi na tlumaczeniu tego listu.Jezeli nie tu to moze byc na maila.Moj mail:kasiuni@op.pl
Visitor

Postautor: Visitor » 23 sty 2006, 20:18

Jezyk angielski znam,ale w stopniu podstawowym i trudno byloby mi napisac ten list nie znajac wielu poprawnych zwrotow.
Visitor

Postautor: Visitor » 23 sty 2006, 20:20

Szkoda,bo chcialam go dzis wyslac,ale i tak jestem wdzieczna,ze ktos chce mi pomoc:)
Visitor

Postautor: Visitor » 23 sty 2006, 21:23

Wielkie DZIEKI!!!!!Jestes Aniolem:)
Visitor

Postautor: Visitor » 23 sty 2006, 22:02

:))))Ale ja czuje,ze to moja bratnia dusza i moje przeznaczenie:)Kazdy z nas musi trafic na swoja druga polowke.Nie martw sie,Ty tez ja odnajdziesz:))
Visitor

Postautor: Visitor » 23 sty 2006, 23:39

Troszku smutno mi sie zrobilo:((Jednak taka mala iskierka nadzieji jest we mnie,ze kontakt bedzie odnowiony:),bo wierze w Anioly:)Ale dzieki za zainteresowanie i za szczescie,ktore do mnie zawita:)Tobie rowniez zycze szczesliwych chwil.:)
Visitor