Bardzo prosze o Wasza pomoc.Zalezy mi na przetlumaczeniu listu z j.polskiego na j.angielski.Zostal urwany kontakt,a dzieki przetlumaczeniu tego listu moze zostanie on przywrocony.Pomozcie ,aby spelnilo sie przeznaczenie.Z gory dziekuje!
Czesc Basze!
Od pewnego czasu urwany zostal kontakt miedzy nami,przestales pisac smsy.Dlaczego??czy stalo sie cos?A moze ktos zrobil mi kawal i wyslal do Ciebie glupie smsy,albo pisal w moim imieniu jakies bzdury?Juz rozne mysli przychodza mi do glowy.Trudno mi uwierzyc,ze przestales pisac bez powodu po ostanich milych smsach.Zalezy mi na kontakcie z Toba.Mam znajomych,ale...zawsze pojawia sie jakies ale...Ciebie widzialam tylko dwa razy,a wydaje mi sie,ze znamy sie od dawna.Czuje,ze jestes moja bratnia dusza.Najgorsze jest to,ze jestes tak daleko i nie moge rozmawiac z Toba,ani usmiechac sie do Ciebie.Niedlugo(od 13.02 do 26.02)bede miala ferie zimowe,czyli wolne dni.Tak po cichu liczylam,ze moze jakims cudem spotkamy sie.Moglibysmy pojechac razem w gory,posmigac na nartach,desce.Jesli nie chcesz juz ze mna utrzymywac kontaktu,to chociaz napisz dlaczego,dobrze?lepiej wiedziec,niz sie domyslac.Czekam na odpowiedz.Pozdrawiam.Mam nowy numer telefonu:+48512095225 Kasia