Na włoski -ogromna prośba- pomóż…cie, ktoś tego b.potrzebuje!

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Na włoski -ogromna prośba- pomóż…cie, ktoś tego b.potrzebuje!

Postautor: Visitor » 23 sie 2005, 21:25

Bardzo zmartwiły mnie wiadomości dotyczące twojego zdrowia. Myślę, ż…e problemy tego rodzaju mają ludzie o duż…ej wraż…liwości. Twoje dotychczasowe ż…ycie skierowane było na sprawy innych ludzi. Oni to napewno doceniają, choć nie zawsze mogą to wyrazić (z róż…nych przyczyn). Ubolewam, ż…e z powodu słabej znajomości twojego języka nie mogę porozmawiać z tobą głębiej. Chciałabym bardzo podtrzymać Cię na duchu. Mocno wierzę, ż…e i tym razem pokonasz problem i ż…e tego chcesz. Cieszę się, ż…e uważ…asz mnie za swojego przyjaciela. Ja czuję tak samo.
Visitor

Postautor: Visitor » 24 sie 2005, 20:14

Nie wiem czy jeszcze Ci to potrzebne!
Mi hanno fatto preoccupare molto le notizie sul tuo salute. Penso che i problemi di questo genere abbiano le persone di grande sensibilita'. Fino ad adesso la tua vita era concentrata sui problemi di altra gente. Loro lo aprezzano di sicuro anche se non sempre possono esprimerlo ( per diversi motivi). Mi dispiace tanto che non conoscendo bene la tua lingua non posso parlare con te in un modo piu' profondo. Vorrei tanto appoggiarti. Credo tanto che anche questa volta supererai tutti i problemie che lo vuoi. Sono contento che mi consideri il tuo amico. Io sento lo stesso.
Visitor

Postautor: Visitor » 24 sie 2005, 21:51

Nawet nie wiesz jak bardzo dobry uczynek zrobiłeś/łaś! To forum jest świetne dzięki takim ludziom. Dziękuję bardzo i już… zabieram się do sklejenia całości listu, na który czeka osoba załamana psychicznie. Pozdrawiam Cię mocno. Basia
Visitor

Postautor: Visitor » 24 sie 2005, 22:02

Nie ma sprawy :) Zawsze chętnie pomoge . Paula:)
Visitor