Wyróż…nienia i dyplomy z języków obcych

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Re: Wyróż…nienia i dyplomy z języków obcych

Postautor: Visitor » 22 cze 2006, 11:57

Zakładam nowy temat, poniewaz dzisiaj dostałem dyplom za zajęcie III MIEJSCA
W KONKURSIE [BRITISH AND AMERICAN LIFE COMPETITIONS]. Chcę abyście
i wy pisali o swoich wyróż…nieniach i dyplomach z języków obcych.Chciałbym zo-
baczyć jak mądry i wykształcony jest nasz naród!
Visitor

Postautor: Free-Fly-ona » 27 cze 2006, 12:16

Jeśli mądrość narodu liczysz w dyplomach to stadion 10-lecia musi być uczelnią wyż…szą...taki UJ Warszawy...
Free-Fly-ona
newbie

Postautor: gość » 27 cze 2006, 13:05

W Warszawie też… jest uniwersytet , drogie dziecko.
A o co ci w ogóle chodzi, skąd pomysł, ż…e twojego przedmówce interesuja kupione fałszywe dyplomy?
To chyba z upału, prawda?
gość
newbie

Postautor: Free-Fly-ona » 27 cze 2006, 19:07

Uniwersytet w Warszawie- cos mi sie o uszy obilo...ale skoro jestem dzieckiem nie byłam pewna...
a o co mi chodzi? generalnie o absurdalny pomysl, rodem z Folwarku zwierzecego, zaproponowany powyzej- jesli miara mojej madrosci jest sterta dyplomikow wydrukowanych w szkolnym sekretariacie, podpisanych przez pania czy pana to mysle ze ktos tu cos pomylil...
oczywiscie nie twierdze ze dyplom za jakze zaszczytne 3 miejsce w jakze zaszczytnym konkursie jest falszywy- to bylaby nadinterpretacja i pomowienia :P
Upał znosze całkiem nieźle, dziekuje za troske...
Free-Fly-ona
newbie

Postautor: gość » 28 cze 2006, 16:16

No tak... "Folwark..." to nie jest lektura dla dzieci, więc chyba nie zrozumiałaś...
Ubaw z tobą bywa po pachy, to trzeba przyznać.
gość
newbie

Postautor: Free-Fly-ona » 28 cze 2006, 19:22

to przykre ze nie potrafisz odczytac nadrzednej mysli mojego przeslania...

jesli to komplement to nie zamierzam dziekowac, jeśli to kpina to nie zamierzam komentowac...

milo bylo, wracam zajac sie wreszcie bardziej pasjonujacymi rzeczami niz tlumaczenie Ci moich racji...
Free-Fly-ona
newbie

Postautor: stefan » 18 cze 2007, 18:50

czesc wolaja na mnie stefan na ogul nie siedze na czatach i w internecie w zwiazku z czym mam pewien proble potrzebny mi wzor dyplomu ukonczenia kursu jezykowego dla kolezanki jest nauczycielka jezyka niemieckiego zwracam sie wiec z prozba jeze jestes w posiadaniu czegos takiego jub wiesz z jakiej strony moge cos podobnego siagnac to bylbym heppy
stefan
newbie

Postautor: bejotka » 19 cze 2007, 12:44

Powinieneś posiedzieć trochę nad słownikiem ortograficznym 1!!
BJK
bejotka
fellow

Postautor: vlord » 02 cze 2022, 22:26

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricatorjuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken