Michal1123 pisze:... Moż na ją włączyć przy uż yciu programu HawkEye - sprawdziłem, funkcja działa poprawnie.
freesamen pisze:ale "Speed Up" dalej sie nie da zaimportowac co nie? (chyba ze nie umiem). Jakie wersje da sie zaimportowac?
Michal1123 pisze:Rozumiem, ż e w ten sposób chcesz się dowiedzieć jak to zrobić?
freesamen pisze:czyli jak sie nie ma zadnej bazy pod wersje UX, to wtedy nie bedzie mozna zaimportowac starszych baz do UX ?
bejotka pisze:Michal1123 poinformował nas, ż e w najnowszej wersji SMUXa moż na zaimportować dane
z pliku Q&A. Niestety nie podał jak.
Zatem moż na uznać, ż e skłamał.
The Other pisze:Kłamstwo było wtedy, gdy napisałeś, ż e nie moż na zaimportować danych do SM UX z Q&A, a moż na było to zrobić... Trochę kultury!
bejotka pisze:The Other pisze:Kłamstwo było wtedy, gdy napisałeś, ż e nie moż na zaimportować danych do SM UX z Q&A, a moż na było to zrobić... Trochę kultury!
To nie było kłamstwem. Gdy to pisałem dysponowałem wersją programu, która nie umoż liwiała tego.
The Other pisze:A nie przyszło Ci do głowy, ż e moż e Michal1123 potrafi to zrobić a Ty nie? Doceniam Twój wkład w fora angielskie, ale wg mnie powinieneś popracować nad wymową swoich wypowiedzi. Nie masz monopolu na rację!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości