Opinie i komentarze nt. szkół językowych.
Postautor: Visitor » 02 sie 2005, 19:23
Witajcie,
potrzebuje informacji o szkołach językowych uczących języka hiszpańskiego w Warszawie. jesli mieliście jakieś doświadczenia z jakimiś to PROSZE! napiszcie. Nie chcę wydać pięniędzy w błoto. Zależ
y mi na dobrym kursie gdyż
potrzebuje zdobyć umiejętność komunikatywnego (nawet prostego) hiszpańskiego w 1-3 lat.
Jeśli uczyłeś/aś się w jakiejs szkole jezykowej jezyka hiszpanskiego w Warszawie lub masz jakieś informacje proszę napisz. Będę bardzo wdzięczny!
Pozdrawiam
Michał
-
Visitor
-
Postautor: mariola44 » 29 sie 2011, 22:30
Jesli chcesz to polecam hiszpański w tfls. Sprawdzona szkoła
-
mariola44
- newbie
-
Postautor: goskar » 16 wrz 2011, 19:21
Dla mnie najlepszą szkołą w Warszawie jest Tfls. Mają niskie ceny i mało osób w grupie. Wazny jest też
lektor. Ja miałam szczęście i trafiłam na bardzo fajną Panią lektorkę z duż
ym doświadczeniem . Zajęcia były ciekawie prowadzone, panowała miła i przyjemna atmosfera. Pani lektorka od poczatku przekroczenia progu sali mówiła do nas po hiszpańsku dzięki czemu od wejścia musiałam myślec po hiszpańsku. Napewno będę kontynuować zajęcia hiszpańskiego w szkole tfls.
-
goskar
-
Postautor: Gość » 12 lis 2011, 2:05
polecam .sinfronteras
-
Gość
-
Postautor: anandi23 » 03 sty 2012, 18:50
ja też
chętnie poczytałbym o jakichś szkołach z hiszpańskim
-
anandi23
-
Postautor: walis2 » 19 sty 2012, 15:36
Hiszpański, w których szkołach zatrudniają Nativów z Kuby
-
walis2
-
Postautor: manko2 » 12 lut 2012, 18:01
Najbardziej profesjonalni Sin Fronteras, polecam
-
manko2
-
Postautor: furry » 23 lut 2012, 5:40
a ja chodzę do TFLS. Mała grupa uczestników, fajna lektorka i co najważ
niejsze to niskie ceny.
-
furry
-
Postautor: crept » 29 lut 2012, 5:03
Ja też
chodziłąm do TFLS na hiszpański. Fajna lektorka prowadziła z duzym doświadczeniem.
-
crept
-
Postautor: diddle » 12 mar 2012, 4:11
crept pisze:Ja też
chodziłąm do TFLS na hiszpański. Fajna lektorka prowadziła z duzym doświadczeniem.
Tak, to fajna szkoła. Ja chodzę na angielski do TFLS ale dostałam teraz w promocji kurs drugiego języka gratis i chyba wybiorę hiszpański
.
-
diddle
-
Postautor: prixprix » 18 cze 2012, 17:37
Ja tez popieram. TFLS to jedna z najlepszych szkól w Wawie. Mają niskie ceny i często fajne promocje. Już
nie wspomne o lektorach... których gorąco polecam i ciekawe konwersacje- darmowe z nativem.
-
prixprix
-
Postautor: magik32 » 19 wrz 2012, 21:39
Bardzo podobają mi się zajęcia hiszpańskiego w TFLS. Fajny lektor i niskie ceny.
-
magik32
-
Postautor: sebaret » 23 wrz 2012, 20:12
Tak, to jest bardzo fajny sposób. Ja też
tak miałam na zajęciach.Napewno wróce jeszcze na zajęcia do szkoły TFLS.
goskar pisze:Dla mnie najlepszą szkołą w Warszawie jest Tfls. Mają niskie ceny i mało osób w grupie. Wazny jest też
ym doświadczeniem . Zajęcia były ciekawie prowadzone, panowała miła i przyjemna atmosfera. Pani lektorka od poczatku przekroczenia progu sali mówiła do nas po hiszpańsku dzięki czemu od wejścia musiałam myślec po hiszpańsku. Napewno będę kontynuować zajęcia hiszpańskiego w szkole tfls.
-
sebaret
-
Postautor: demeter » 01 paź 2012, 18:50
Moja siostra też
chwaliła kurs językowy w SZKOLE TFLS.
sebaret pisze:Tak, to jest bardzo fajny sposób. Ja też
goskar pisze:Dla mnie najlepszą szkołą w Warszawie jest Tfls. Mają niskie ceny i mało osób w grupie. Wazny jest też
-
demeter
-
Postautor: snore » 12 paź 2012, 9:52
manko2 pisze:Najbardziej profesjonalni Sin Fronteras, polecam
Dla mnie oferta ich warta przemyślenia, hiszpański bardzo wartościowy język
-
snore
-
Postautor: szatan2 » 06 gru 2012, 12:50
Właśnie co z Hiszpańskim ???
-
szatan2
-
Postautor: wektory » 03 maja 2013, 20:20
tez tak słyszałem
demeter pisze:Moja siostra też
-
wektory
-
Postautor: fertolec » 29 maja 2013, 11:49
Mają bardzo dobrą markę. Są od lat na rynku i mają Akredytację MEN
wektory pisze:tez tak słyszałem
demeter pisze:Moja siostra też
-
fertolec
-
Postautor: volord2 » 27 gru 2019, 12:15
-
volord2
- The One Whose Name Cannot Be Spoken
-
Postautor: monika49 » 19 kwie 2020, 17:56
Wydaje mi sie że w
https://lincoln.edu.pl/ maja język hiszpański. Szkoła z doświadczeniem, masz u nich możliwość zdania egzaminu. Kadra mega, metody nauczania na plus no i fajna atmosfera
-
monika49
- junior fellow
-
Postautor: vlord » 19 kwie 2022, 19:48
-
vlord
- The One Whose Name Cannot Be Spoken
-