DoloresPomidores pisze:Hej, hej
proszę Was o pomoc w znalezieniu intensywnego kursu angielskiego. W krakowie znalazłam na razie tylko jedną taką szkołe sprit-lang, ale to chyba stosunkowo nowa szkoła. Słyszeliście coś na ten temat ? Moż e jest filia w innych miastach ?Szukałam w Krakowie czegoś takiego,ale nie mogę na razie nic znaleźć. Jest w ogóle dostępna taka intensywna opcja? Bardzo proszę o pomoc, bo zależ y mi na czasie! Pozdraaawiaaam
Camilo pisze:No to powinno być fajnie, bo hiszpańskiego będzie tam uczył (chyba, ż e sie coś zmieniło)lektor, z którym miałem zajęcia w innej szkole językowej Mariusz Dobrosz. Nie jestem pewien nazwy szkoły, ale ma uczyć w jakiejś nowej, na kursach intensywnych, więc to chyba ta szkoła. Pewnie was nieźle przyciśnie, bo wymaga duż o, ale też świetnie tłumaczy gramatykę. Jest naprawdę dobry, chociaż ż eby się nauczyć, wiadomo trzeba się samemu uczyć. Ciekaw jestem, jak wam pójdzie, bo tempo pewnie będzie zawrotne. Sam bym się tam zapisał, gdybym wygospodarował te 6 godzin w tygodniu na zajęcia, ale nie ma szans na chwilę obecną. Jedynym minusem z tego, co wyczytałem na stronie Sprint Langu to brak nativa. Dobry polski lektor to nie wszystko, nativo to zawsze nativo. Mimo ż e tego lektora akurat uwielbiam, nie chciałbym mieć z nim wszystkich 9 godzin w tygodniu.
nissa pisze:Ja zdecydowanie nie zawiodłam się na speak up, bardzo elastyczni, doświadczeni lektorzy i duż o oddziałów w Polsce
miara pisze:nissa pisze:Ja zdecydowanie nie zawiodłam się na speak up, bardzo elastyczni, doświadczeni lektorzy i duż o oddziałów w Polsce
A Pani z agencji marketingu szeptanego ? Ile płacą za wpis ? Chyba i tak za duż o, bo na kilometr krypciochą jedzie !
Dobrą szkoła w Krakowie jest Bell.
nissa pisze:Ja zdecydowanie nie zawiodłam się na speak up, bardzo elastyczni, doświadczeni lektorzy i duż o oddziałów w Polsce
miara222 pisze:Miara, zabierz się za promocję swojej szkoły i przestań porządkować fora, zachowujesz się jak napalona nastolatka
miara pisze:miara222 pisze:Miara, zabierz się za promocję swojej szkoły i przestań porządkować fora, zachowujesz się jak napalona nastolatka
Nie jestem i nigdy nie byłem pracownikiem szkoły Bell.
Natomiast będę reagował, za każ dym razem jak razem jak ktoś z agencji PR lub z samej szkoły będzie uprawiał kryptoreklamę na forum.
mimi_2008 pisze:A słyszeliście o kursach organizowanych przez Nowohuckie Centrum Kultury (NCK). Mam blisko, cena przystępna, dawno są na rynku, koleż anka zachwalała, ż e dobrzy lektorzy - ale nie mogę znaleźć za wiele opinii o nich
viga84 pisze:Do NCK tez chodzila, ale w podstawówce i szczerze mówiąc jest to powód tego, ż e teraz nadal muszę się uczyć znów od tego samego poziomu.
Ucza poprostu jak w zwykłej szkole.
Od tego semestru zapisałam sie do PRO SCHOOL. Mają nowoczesną metodę, uczą przede wszystkim mówić i to co mnie przekonało to lektorzy, którzy nie są z studentami filologii tylko maja już duż e doświadczenie (a wiem o tym bo moja koleż anka chciała u nich pracować).
No i na wstępie otrzymałam rabat 200 zł na kurs!
Dla mnie super!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości