english... pisze:Dla wszystkich uczących mam waż ną informację, gdyż widzę, ż e wiele osób szuka metody na naukę słówek angielskich.
Poznaj metodę eTUTOR, która korzysta z multi-reprezentacji
czyli najbardziej naturalnego sposobu na przyswajanie angielskich słówek i zwrotów). Nowe pojęcia prezentowane są na róż ne sposoby za pomocą zdjęć i dźwięku, budując sieć skojarzeń w Twojej głowie od pojedynczych słów, do kompletnych wypowiedzi. Pozwala ona uczyć się słówek naprawdę efektywnie.
Do metoda oferuje również zaprogramowany (indywidualny) system powtórek, który nie pozwoli abyś zapomniał nauczonego się słówka pozwala uczyć się angielskiego nawet
2x szybciej niż w tradycyjny sposób i to bez wychodzenia z domu.
Dlaczego o tym piszę, bo mam wiele sygnałów, ż e ta forma nauki jest naprawdę skuteczna dlatego polecam każ demu założ enie darmowego konta na stronie:
eTUTOR - nauka słówek aby wypróbować tą metodę samemu. Gwarantuję, ze efekty Cię zaskoczą...
Ps. Jeśli już zapoznasz się z metodą napisz w tym temacie co o niej sądzisz...?
Amoniak pisze:Szukałem na tym forum jakiejś ciekawej metody nauki, do czasu jak znajoma poleciła mi ciekawy kurs: Angielski - 500 najczęściej stosowanych zwrotów (na Mp3), który w bardzo szybkim czasie pozwala nauczyć się podstawowych zdań uż ywanych na co dzień. Moja znajoma była bardzo zadowolona mówiąc, ż e po nauczeniu się tych zdań potrafiła dogadać się na urlopie za granicą pytając o podstawowe rzeczy, a poświęciła na naukę zaledwie miesiąc czasu przed urlopem słuchając tych nagrań w drodze do pracy i podczas wolnych chwil.
Sam osobiście słucham tych nagrań od tygodnia i widzę ż e wiele zwrotów wymawiam już automatycznie bez zastanowienia, wiec ta technika naprawdę działa.
elninio pisze:Amoniak racja, te zwroty wyjątkowo szybko wchodzą do głowy, jednak chciałbym je mieć również w formie pisemnej - jest taka moż liwość?
elninio pisze:Amoniak pisze:Szukałem na tym forum jakiejś ciekawej metody nauki, do czasu jak znajoma poleciła mi ciekawy kurs: Angielski - 500 najczęściej stosowanych zwrotów (na Mp3), który w bardzo szybkim czasie pozwala nauczyć się podstawowych zdań uż ywanych na co dzień. Moja znajoma była bardzo zadowolona mówiąc, ż e po nauczeniu się tych zdań potrafiła dogadać się na urlopie za granicą pytając o podstawowe rzeczy, a poświęciła na naukę zaledwie miesiąc czasu przed urlopem słuchając tych nagrań w drodze do pracy i podczas wolnych chwil.
Sam osobiście słucham tych nagrań od tygodnia i widzę ż e wiele zwrotów wymawiam już automatycznie bez zastanowienia, wiec ta technika naprawdę działa.
Amoniak racja, te zwroty wyjątkowo szybko wchodzą do głowy, jednak chciałbym je mieć również w formie pisemnej - jest taka moż liwość?
english... pisze:eTUTOR - nauka słówek
Anonymous pisze:Testowałam słownictwo.pl przez miesiąc, ale do nauki słówek zdecydowanie bardziej przypadł mi wspomniany już w tym wątku portal etutor ze skutecznym algorytmem powtarzania.english... pisze:eTUTOR - nauka słówek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości