knowe pisze:O jakie chodzi miasto w pytaniu
muzyk11 pisze:knowe pisze:O jakie chodzi miasto w pytaniu
Pewnie o Warszawkę
bosal88 pisze:to zależ y gdzie mieszkasz? Jak w Warszawie to polecam szkołę TFLS.
bolojong pisze:Polecam
TFLS - Szkoła Języków Obcych
Gabriela Boduena 4, Warszawa
Właśnie tam chodzę
przemo31 pisze:Polecam szkołę TFLS. Super lektorzy, dobra lokalizacja i przystępne ceny. Słyszałem o promocjach ostatnio, moż na dostać kurs gratis. Brzmi kusząco
Merlynek pisze:Ja dostałam kurs hiszpańskiego w gratisie zapisujac sie w Tfls na ang.
przemo31 pisze:Polecam szkołę TFLS. Super lektorzy, dobra lokalizacja i przystępne ceny. Słyszałem o promocjach ostatnio, moż na dostać kurs gratis. Brzmi kusząco
dangeros pisze:też tam chodzębolojong pisze:Polecam
TFLS - Szkoła Języków Obcych
Gabriela Boduena 4, Warszawa
Właśnie tam chodzę
kitbag pisze:Faktycznie, jak zapiszesz sie w szkole TFLS na kurs angielskiego to mozna dostac w gratisie kurs hiszpańskiego. Nie wierzyłam, myslałam ze to już minęło a jednak prawda. FajnieMerlynek pisze:Ja dostałam kurs hiszpańskiego w gratisie zapisujac sie w Tfls na ang.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości