loris4 pisze:Z tego co wiem to faktycznie idź do TFLS. Potrafią dobrze przygotować do egzaminów...nie tylko mówić.... Dają nawet gwarancję zdania egzaminów.
nozyczek34 pisze:moj brat w ubiegłym roku przygotowywał się do matury własnie w TFLS. Był zadowolonyloris4 pisze:Z tego co wiem to faktycznie idź do TFLS. Potrafią dobrze przygotować do egzaminów...nie tylko mówić.... Dają nawet gwarancję zdania egzaminów.
wegetarianin pisze:W TFLS przygotowują do matury. Właśnie tam chodzę i jest super umiem coraz wiecej
jerba2 pisze:Mój brat chodził tez na kurs do TFLS.Dobrze wybraleś. On był bardzo zadowolony
wegetarianin pisze:W TFLS przygotowują do matury. Właśnie tam chodzę i jest super umiem coraz wiecej
pianka2 pisze:zgadza się, ja też zapisałam się do tej szkoły na kurs do maturyjerba2 pisze:Mój brat chodził tez na kurs do TFLS.Dobrze wybraleś. On był bardzo zadowolony
Edyta Malec pisze:Szukam szkoły, która przygotuje mojego syna do matury z języka angielskiego. Co moż ecie mi polecić? Interesuje mnie Warszawa.
jerba2 pisze:Mój brat chodził tez na kurs do TFLS.Dobrze wybraleś. On był bardzo zadowolony
Krakowiak Beata pisze:Ja chodziłam na kurs do matury rozszerzonej w zeszłym roku do English For You w Warszawie, kurs był zdecydowanie fajny, gdyż miałam lekcje zarówno z polską lektorką, która omówiła wszystko z gramatyki, zrobiła nam próbny egzamin, niezłe zajęcia z osobą z Amerykaninem, który szkolił naszą gadkę. Generalnie było cool, moż na próbować. Beata Kamińska to dobra lektorka w tej szkole
boggow pisze:W kwestii matury właśnie ze wzgledu na system dualny, polski lektor - gramatyka, Native konwersacje polecam English For You, rzeczywiście dobrze szykują do róż nych egzaminów, w wielu rankingach on line wysoko
http://www.speak-point.pl/mazowieckie
Szczególnie dobrym Nativem pod względem matury jest Mary, natomiast Magda Sprysak robi część gramatyczna
markizka pisze:Polecam szkołę TFLS, jeśli chodzi o jakiekolwiek egzaminy jest to najlepsza szkoła w Warszawie.
Krakowiak Beata pisze:Ja chodziłam na kurs do matury rozszerzonej w zeszłym roku do English For You w Warszawie, kurs był zdecydowanie fajny, gdyż miałam lekcje zarówno z polską lektorką, która omówiła wszystko z gramatyki, zrobiła nam próbny egzamin, niezłe zajęcia z osobą z Amerykaninem, który szkolił naszą gadkę. Generalnie było cool, moż na próbować. Beata Kamińska to dobra lektorka w tej szkole
geberetx pisze:Faktycznie, po kursach w TFLS jest najlepsza zdawalność egzaminów. Z tego co słyszałąm to nawet dają gwarancje zdania egzaminów.Dla mnie to jest waż ne.markizka pisze:Polecam szkołę TFLS, jeśli chodzi o jakiekolwiek egzaminy jest to najlepsza szkoła w Warszawie.
sunnygo pisze:Tak, gwarancja zdawalności to super sprawa. Wiem też ze czasem mają w TFLS fajne promocje więc jak ktoś ma szczeście to moż e załapac sie na darmowy kurs włoskiego. Moja kolezanka wlasnie chodzi. Zazdroszcze jej. Farciarageberetx pisze:Faktycznie, po kursach w TFLS jest najlepsza zdawalność egzaminów. Z tego co słyszałąm to nawet dają gwarancje zdania egzaminów.Dla mnie to jest waż ne.markizka pisze:Polecam szkołę TFLS, jeśli chodzi o jakiekolwiek egzaminy jest to najlepsza szkoła w Warszawie.
blinks pisze:Zgadzam się z poniż szymi opiniamisunnygo pisze:Tak, gwarancja zdawalności to super sprawa. Wiem też ze czasem mają w TFLS fajne promocje więc jak ktoś ma szczeście to moż e załapac sie na darmowy kurs włoskiego. Moja kolezanka wlasnie chodzi. Zazdroszcze jej. Farciarageberetx pisze:Faktycznie, po kursach w TFLS jest najlepsza zdawalność egzaminów. Z tego co słyszałąm to nawet dają gwarancje zdania egzaminów.Dla mnie to jest waż ne.markizka pisze:Polecam szkołę TFLS, jeśli chodzi o jakiekolwiek egzaminy jest to najlepsza szkoła w Warszawie.
agawa33 pisze:Polecam szkołę TFLS jeśli chcesz dobrze przygotować się do matury. Ja byłam na takim kursie w tamtym roku. Maturka poszła mi bardzo dobrze. Teraz moja siostra poszła w moje ślady, próbną maturę rozszerzoną zdała na 90%. Krótko mówiąc warto zapisać się do TFLS. Świetnie przygotowują do egzaminów.
alekii pisze:Bardzo dobre kursy do matury, rzeczywiście są w English For You, chodziłem tam z 5 lat temu i efekt jednak był wysoki, pamiętam moją lektorkę Patrycję, jak ona wspaniale potrafiła tłumaczyć gramatykę, Nativka Mary to klasa teacher, potrafiła ciągnąć za język. Teraz mam zamiar iść na CAE do ENglish For You. Potrafią uczyć, duż o się konwersuje
liljana44 pisze:ja również popieram. Moje zajęcia w szkole TFLS z Panem Zajkowskim bardzo mi się podobały. Nie było nudno, duż o opowiadał ciekawych rzeczy. Mam nadzieję ż e w przyszłym semestrze również trafię na fajnego lektora.
vegasko pisze:ja moge pochwalić zajęcia wakacyjne w tfls, dla mnie the bestliljana44 pisze:ja również popieram. Moje zajęcia w szkole TFLS z Panem Zajkowskim bardzo mi się podobały. Nie było nudno, duż o opowiadał ciekawych rzeczy. Mam nadzieję ż e w przyszłym semestrze również trafię na fajnego lektora.
kasieks24 pisze:W piątek skonczyłam swój kurs wakacyjny i przygodę ze szkołą tfls. Duzo wyniosłam z tego kursu, poznałam duzo fajnych, ciekawych osób. Miło będe wspominac ten kursvegasko pisze:ja moge pochwalić zajęcia wakacyjne w tfls, dla mnie the bestliljana44 pisze:ja również popieram. Moje zajęcia w szkole TFLS z Panem Zajkowskim bardzo mi się podobały. Nie było nudno, duż o opowiadał ciekawych rzeczy. Mam nadzieję ż e w przyszłym semestrze również trafię na fajnego lektora.
kasieks24 pisze:W piątek skonczyłam swój kurs wakacyjny i przygodę ze szkołą tfls. Duzo wyniosłam z tego kursu, poznałam duzo fajnych, ciekawych osób. Miło będe wspominac ten kursvegasko pisze:ja moge pochwalić zajęcia wakacyjne w tfls, dla mnie the bestliljana44 pisze:ja również popieram. Moje zajęcia w szkole TFLS z Panem Zajkowskim bardzo mi się podobały. Nie było nudno, duż o opowiadał ciekawych rzeczy. Mam nadzieję ż e w przyszłym semestrze również trafię na fajnego lektora.
glans pisze:W TFLS faktycznie potrafią dobrze nauczyc do matury. Mają świetnych specjalistów z tego tematunozyczek34 pisze:moj brat w ubiegłym roku przygotowywał się do matury własnie w TFLS. Był zadowolonyloris4 pisze:Z tego co wiem to faktycznie idź do TFLS. Potrafią dobrze przygotować do egzaminów...nie tylko mówić.... Dają nawet gwarancję zdania egzaminów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości