polecam speak up! mają fajne zajęcia tematyczne, co do ceny się nie wypowiem bo chodziłam tylko tu, za to już drugi kurs. Po prostu dobrze się tu czuję 
polecam speak up! mają fajne zajęcia tematyczne, co do ceny się nie wypowiem bo chodziłam tylko tu, za to już drugi kurs. Po prostu dobrze się tu czuję 

, macie jakieś doświadczenie z tą szkołą??borman pisze:Polecam English for you, zresztą pierwsze miejsce w rankingach potwierdza jakość szkoły, warto zerknąć na ten ranking
http://www.ocenwszystko.pl/r501,najleps ... zawie.html
chodzi mi tutaj o to czy jest ktoś z Anglii lub ze Stanów Zjednoczonych
bo podobno bardzo dobrze jest się uczyć języka od rodowitego Brytyjczyka albo od rodowitego Amerykańca 
maepppka pisze:Zwyczajnie przyjemnie jest przychodzić do English For You, gdyż atmosfera szkoły i pracujących tam ludzi sprawia, że chce się człowiekowi uczyć języka. Kursy dopasowane do wieku słuchaczy. Lektorzy dobrze tłumaczą różne zagadnienia, duża część kursu to konwersacje z native speakers, więc można poćwiczyć akcent, wymowę i sprawność komunikacyjną. Bardzo dużo dają dodatkowe warsztaty konwersacyjne, gdzie dodatkowo można poćwiczyć właśnie mówienie w fajnej kafejce
kamina-kama pisze:Można chodzić na kurs i można nauczyć się angielskiego. Ze względu na ten wybór ja osobiście jestem pod dużym wrażeniem kursów jakie zorganizowali mi w English For You. Sposób prowadzenia kursów zarówno przez lektorów polskich od konwersacji, ale także oczywiście także tych anglojęzycznych bardzo mi odpowiadał. Szkoła bardzo cool. Uwielbiałam dodatkowe konwersacje w kafeterii, super sprawa. Atmosfera knajpki co sprzyja dogadywaniu się po angielsku. Na samym kursie dużo konwersacji, ale także testów, co jednak bardzo mobilizuje do nauki
borman pisze:Warto chodzić do takiej szkoły, gdzie jest miło i przyjaznie i nie jest się kimś anonimowym
Oczywiście z dobrym przygotowaniem merytorycznym. Takich z mojego doświadczenia zatrudniają właśnie w English For YouDobry native speaker to rzeczywiście ważna sprawa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości