borman pisze:Polecam English for you, zresztą pierwsze miejsce w rankingach potwierdza jakość szkoły, warto zerknąć na ten ranking
http://www.ocenwszystko.pl/r501,najleps ... zawie.html
maepppka pisze:Zwyczajnie przyjemnie jest przychodzić do English For You, gdyż atmosfera szkoły i pracujących tam ludzi sprawia, że chce się człowiekowi uczyć języka. Kursy dopasowane do wieku słuchaczy. Lektorzy dobrze tłumaczą różne zagadnienia, duża część kursu to konwersacje z native speakers, więc można poćwiczyć akcent, wymowę i sprawność komunikacyjną. Bardzo dużo dają dodatkowe warsztaty konwersacyjne, gdzie dodatkowo można poćwiczyć właśnie mówienie w fajnej kafejce
kamina-kama pisze:Można chodzić na kurs i można nauczyć się angielskiego. Ze względu na ten wybór ja osobiście jestem pod dużym wrażeniem kursów jakie zorganizowali mi w English For You. Sposób prowadzenia kursów zarówno przez lektorów polskich od konwersacji, ale także oczywiście także tych anglojęzycznych bardzo mi odpowiadał. Szkoła bardzo cool. Uwielbiałam dodatkowe konwersacje w kafeterii, super sprawa. Atmosfera knajpki co sprzyja dogadywaniu się po angielsku. Na samym kursie dużo konwersacji, ale także testów, co jednak bardzo mobilizuje do nauki
borman pisze:Warto chodzić do takiej szkoły, gdzie jest miło i przyjaznie i nie jest się kimś anonimowym
Oczywiście z dobrym przygotowaniem merytorycznym. Takich z mojego doświadczenia zatrudniają właśnie w English For YouDobry native speaker to rzeczywiście ważna sprawa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości