woort pisze:Ponieważ udało mi sie dostać awans w pracy, dzięki poprawieniu się z angielskiego, polecam tu English for You, szkoła bardzo stawia na konwersacje i generalnie sporo kursy wnoszą, polecam szczególnie native speakera Andrew, bardzo utalentowany native speaker
Kornel Warski pisze:Z doświadczenia wiem, ż e jak sie ma certyfiakt to łatwiej jest o pracę
katarzyna1980 pisze:Faktycznie mają dobrych lektorów. Ja zdałam CAE własnie po kursie w tej szkole. Moge polecić każ demu kto chce zdać egzamin. Dają gwarancję zdania egzaminu.seronimo pisze:z tego co wiem to tylko w Warszawie. Ale szkoła faktycznie dobra. Wysoki poziom i potrafią nauczyć,.gosia22 pisze:A jest moze w innym mieście ?DoraDora pisze:A ja uważ am ż e ludzie generalnie powinni być ostroż ni przy wyborze nowych tworów, które często się pojawiają i znikają, Uwazam ż e np. tfls to szkoła godna zaufania, jest bardzo długo na rynku. Uczyłam sie tam i polecam
cursor3 pisze:Tak, zgadzam się. Nauka to proces długotrwały ale warto poświęcić trochę wolnego czasu bo efekty później naprawdę cieszą i motywują aby więcej i więcej i więcej.... Ale aby były efekty nie wystarczy tylko praca bo oprócz tego muszą być odpowiednie warunki a takie moż na odszukac w dobrej szkole po okiem metodyka i sztabu lektorów. Ja osobiście wybrałam istniejącą już ponad 20 lat szkołę TFLS. Ich wieloletnia praktyka przekonała mnie. Bardzo miła obsługa. Z niecierpliwością czekam na każ de następne zajęcia ponieważ nie są monotonne. Oprócz tego w grupie mam fantastycznych ludzi z którymi również spotykamy się po zajeciach na "kawę". Mogę polecić kazdemu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości