adam86 pisze:Ja mogę polecić szkołę TFLS, bo chodzę tam na angielski i jest naprawdę super. Lektorkę mam bardzo miłą ale i sporo wymaga. Grupka mała więc fajnie się pracuje. Generalnie wszystko na plus, bardzo miła atmosfera.
borman pisze:Byłem w na wielu kursach, wiele szkół językowych miałam okazję przetestować, ale w sumie najkorzystniej sprawy w Warszawie mają się w English for You. Przede wszystkim już coś znaczy sam fakt, ż e prowadzą kursy jedynie angielskiego. Szkoła zatrudnia wyśmienitych native speakers, więc człowiek ma kontakt z prawdziwym angielskim, bardzo fajnie organizują dodatkowe warsztaty, sprawa ma się tak, English For You to bardzo dobra szkoła, zarówno dla osób, chcących zdać egzamin, ale takż e poprawić szczególnie mowę
mollerwee2 pisze:Z warszawskich szkół to w English For you potrafią uczyć, ważne że szkoła posiada od lat sprawdzoną metodę, polski lektor robi gramatykę, native zajmuje się gadaniem, wykorzystałem całą pulę warsztatów, które prowadzone były kafejce English for You, lubiłem zwyczajnie tam przychodzić, gdyż atmosfera miejsca wyjątkowa, fajnie czasami wyglądały rozmowy z native speakrem, jak się musisz dogadać i używasz języka ciała aby coś powiedzieć jest zwyczajnie wesoło
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości