praca licencjacka metodyka multiple intelligence

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

Joga a MI

Postautor: mahesz » 23 cze 2009, 23:42

Wtrącę w dyskusję trochę egzotyki, która mogłaby uatrakcyjnić pracę, tj. cz. teoretyczną lub nawet praktyczną. :hura:

Otóż… do wszechstronnego rozwoju wszystkich typów inteligencji aspiruje również… dyscyplina jogi.

Na kanale YouTube http://www.youtube.com/user/umeeshh jest więcej. Np. tutaj jogin prelegent podaje technikę, jak przedstawiać wiersz dla odbiorców o inteligencji kinestetycznej http://www.youtube.com/watch?v=LLUO8kMHeMs. :hura:

Pozdr.
mahesz
newbie

Re: praca licencjacka metodyka multiple intelligence

Postautor: akinom1 » 01 lip 2009, 19:05

Hejka. Ja też… właśnie zaczynam walczyć z tematem MI do pracy magisterskiej, więc jeśli moż…na to bardzo proszę o przesłanie tej książ…ki Armstronga. Mój mail to akinom.s@op.pl.. Z góry bardzo dziękuję.
akinom1

Postautor: multiple » 09 lip 2009, 19:09

poniewaz mam to za soba to dla Was kilka ksiazek o MI

http://hotfile.com/dl/2812303/cf7ceb5/multiple.rar.html

mam tez jakies artykuly itd, jesli byscie chcieli to spakuje i wstawie
multiple

Postautor: Kaira6 » 13 lip 2009, 0:38

multiple potrzebuje Twojej rady moż…esz podać nr gg?
Kaira6

Pomocy

Postautor: miflosia » 16 sie 2009, 20:58

ewkabca21 pisze:moja promotorka powiedziala zebym przeprowadzila eksperyment: jedna lekcje poprowadzic tak zeby "zadowolic" wszystkie typy inteligencji, zas na druga lekcje przygotowac zadania, cwiczenia tylko dla jednego, wybranego typu inteligencji i wyciagnac wnioski czy rzeczywiscie typ inteligencji ma wplyw na to jak sie uczymy. ja rowniez pisze o typach inteligencji w nauczaniu slownictwa i mam caly czas prblem z drugim rozdzialem....

też… piszę prace z nauczania słownictwa w oparciu o MI, czy moż…e szanowna koleż…anka wykoncypowała coś ciekawego?

będę wdzięczna za wszelaką pomoc w tym temacie!!

mój e-mail do korespondencji ewentualnej : sol1@poczta.onet.eu
miflosia

Postautor: Mariola25 » 08 wrz 2009, 23:06

MULTIPLE! Próbuję otworzyć te pliki w linku podanym przez ciebie - książ…ki - ale otwiera mi się pusty folder... :/ I co tu zrobić....? Informatyk ze mnie marny.. Też… zabieram się za pisanie pracy o MI, ale strasznie ci꿅ko o jakieś książ…ki... PLEASE, HELP!!! ANYONE! Mój e-mail: mszyszlak@op.pl
Mariola25
newbie

Postautor: Mariola25 » 03 paź 2009, 0:53

Multiple, czy mógłbyś/mogłabyś wrzucić artykuły, z których korzystałeś/ łaś...? Będę bardzo wdzięczna.
Mariola25
newbie

mi

Postautor: kinga79 » 17 lis 2009, 22:17

Widze ze duzo osób pisze o MI, ja dopiero zaczynam....jesli macie jakies materialy to prosze o wyslanie: majai@poczta.onet.pl. dziekuje bardzo.
kinga79

Postautor: gosc ;] » 22 lis 2009, 18:58

moge tez prosic o przeslanie pdf'a Armstronga?? Pilnie potrzebna ;]

cammiloo@tlen.pl

pozdrawiam
gosc ;]

Postautor: gusiaczek88 » 22 lis 2009, 23:01

witam ja rowniez pisze na temat Mi i prosze o Armstronga zabcia8154@wp.pl
gusiaczek88

multiple intelligences

Postautor: maagda » 23 lis 2009, 3:40

ja tez baaardzo prosze o przeslanie ksiazki armstronga na maila ->nivees@o2.pl z gory dziekuje ! (moga byc tez inne przydatne materialy dotyczace MI ;)
maagda

Postautor: MI_2009 » 07 gru 2009, 1:17

hej! ja tez bede pisac o MI i bardzo prosze o Armstronga
MI_2009

Postautor: MI_2009 » 07 gru 2009, 1:17

moj mail to martiszka99@wp.pl
z gory dzieki
MI_2009

Postautor: Patusia_4 » 10 sty 2010, 22:45

witam mam napisac prace licencjacka narazie tylko wstep tj 4 strony na temat laczenia mowienia i sluchania uczniow szkoly podstawowej czy bylby ktoś chetny do pomocy tylko jak zaczac jak napisac ten wstep bo poznije juz pojdzie ;) prosze o kontakt patisnk@interia.pl dziekjuje
Patusia_4

MI ksiazki

Postautor: smokmatt » 04 lis 2010, 3:13

Witam
czy ma ktos moze ksiazke Gardnera "Frames of mind"
lub Campbell campbell dickinson "teaching & learning through MI"??
prosze o kontakt na gg 3047501 lub mail smokmatt@o2.pl
smokmatt

Postautor: FYI 87 » 12 gru 2010, 21:17

Anonymous pisze:Hej:) przeglądałam wszystkie strony w poszukiwaniu tematu dla siebie i wpadł mi w oko właśnie multiple inteligence. Problem jest jednak w tym ż…e na moim wydziale nie ma ż…adnej pozycji z wyż…ej wymienionych... Dlatego bardzo bym prosiła o te książ…ke Armstronga i jakieś inne jeśli ktoś ma:) j.mikolas@interia.pl. gg 261528

To jest moja wiadomość sprzed 2 lat. Jakby ktoś chciał do mnie pisać to uprzedzam pytanie: zmieniłam temat i nie mam ż…adnych książ…ek o MI.
FYI 87
newbie

Postautor: Atosek2006 » 01 mar 2011, 1:03

ja bym też… prosiła o książ…kę Armstronga w pdf będę bardzo wdzięczna
Atosek2006

Postautor: Atosek2006 » 01 mar 2011, 1:04

Atosek2006 pisze:ja bym też… prosiła o książ…kę Armstronga w pdf będę bardzo wdzięczna
mój mail jagodziana66@poczta.onet.pl
Atosek2006

Postautor: alex2_20 » 25 lis 2011, 1:14

hej chciałabym napisać pracę mgr na temat multiple intelligence i moż…e jako tako napisałabym część teoretyczna jednak mam problem z częścią praktyczną czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jaki eksperyment mogłabym przeprowadzić i go opisać nie wiem czym się zająć jeż…eli chodzi o tą część praktyczna
chciałabym prosić też… o wysłanie tej książ…ki armstronga na maila alex2_20@o2.pl będę wdzięczna
alex2_20

Postautor: J.L. » 12 gru 2012, 15:02

yoostka pisze:mam armstronga "Multiple intelligences in the classroom snd edition"w pdf. jakby ktos chcial

Czy ja mogę prosić też… o jakieś materiały? justyna1520@onet.pl
J.L.

Postautor: tiffania » 19 lut 2013, 18:52

Witam :) , piszę pracę z metodyki i zdecydowalam sie na temat o "discipilne problems" , dokladnie jeszcze zdefiniuje go na koncu. Czytalam rozne watki o tej disciplinie ,ale czy ma ktos moze jakies pomocne materialy i moglby mi je wyslac na maila ? bardzo bardzo prosze!!! :kiss:
tiffania

CeAPuyRyRwRWUX

Postautor: Nia » 04 lut 2014, 6:10

I think you've just captured the answer pecltrefy
Nia

mJFoBXnrdWrtv

Postautor: Imane » 04 lut 2014, 7:15

more dinosaur tniiknhg from Sethstorm:"When it affects the US in a negative way economically, the last thing the US should be doing is appeasing China"Who decides that it's negative?The US was the dominant manufacturing economy of the 20th century. England was the same for the 19th century. England ain't doing too bad now, is it?China is often accused of being a commy, central planned economy...yet your post suggests that the US should take action against all things Chinese. Ain't that central planning?Quit wasting time trying to keep the US buggywhip factories working...figure out where the opportunities are NOW and tomorrow. Quit watching John Wayne movies.
Imane

VckTrykdPkJpyDicT

Postautor: Jennah » 04 lut 2014, 17:52

Why do I bother cailnlg up people when I can just read this!
Jennah

Postautor: Milka900 » 17 mar 2016, 23:27

Zapraszam do niezbędnika na Facebooku w pisaniu pracy dyplomowej, tj. : https://www.facebook.com/Konsultacje-w- ... ych-oraz-tłumaczenia-w-języku-niemieckim-308675285831487/?fref=ts
Milka900
junior fellow

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 9:26

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricatorjuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken