ewkabca21 pisze:moja promotorka powiedziala zebym przeprowadzila eksperyment: jedna lekcje poprowadzic tak zeby "zadowolic" wszystkie typy inteligencji, zas na druga lekcje przygotowac zadania, cwiczenia tylko dla jednego, wybranego typu inteligencji i wyciagnac wnioski czy rzeczywiscie typ inteligencji ma wplyw na to jak sie uczymy. ja rowniez pisze o typach inteligencji w nauczaniu slownictwa i mam caly czas prblem z drugim rozdzialem....
Anonymous pisze:Hej:) przeglądałam wszystkie strony w poszukiwaniu tematu dla siebie i wpadł mi w oko właśnie multiple inteligence. Problem jest jednak w tym ż e na moim wydziale nie ma ż adnej pozycji z wyż ej wymienionych... Dlatego bardzo bym prosiła o te książ ke Armstronga i jakieś inne jeśli ktoś ma:) j.mikolas@interia.pl. gg 261528
mój mail jagodziana66@poczta.onet.plAtosek2006 pisze:ja bym też prosiła o książ kę Armstronga w pdf będę bardzo wdzięczna
yoostka pisze:mam armstronga "Multiple intelligences in the classroom snd edition"w pdf. jakby ktos chcial
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości