Postautor: Visitor » 04 lip 2005, 18:53
.... jesli chcesz znac moje zdanie na ten temat: z [ewnoscia ryczalabyn z tego powodu uznajac, ze jestem do niczego i niepodjelabym sie zadnej odpowiedzialnej pracy, ale jesli ta ocena jest zdobyta na dziennym uniwersytecie to oznacza ze jestes dobra, moja corka studiowala zkims kto wiele razy powtarzal 1 rok z powodu fonetyki i wkoncu tez go oblali, za kazdym razem musial zdawac od nowa wstepne, tam maja bzika na punkcie wymagan, a stopnie pozniej licza sie do sredniej z obrona i masz jakas tam srednia arytmetyczna na dyplomie, czasami zal sciska serce, ze to jest niesprawiedliwe, a najbardziej na zaocznych, ...... nie laM SIE GLOWA DO GORY, ANGLISTYKA WYNMAGA POSWIECENIA, JESLI JESTES MLODA RZUC WSZYSTKO I STARAJ SIE TJ TWOJE PRZYSZLE ZYCIE, U MNIE W SZKOLE PODSTAWOWEJ SA LUDZIE PO UNIWERKACH TYLKO NIE ANGLISTYCE I CIESZA SIE , ZE MAJA PRACE,tak dzisiaj wyglada praca w oswiacie .... mam niedlugo obrone, ale to juz inna bajka , nie z tego swiata ...... ona zapomnialam dopisac, ze nigdy nie zrobilabym takiemu krzywdy za wytrwalosc.....